Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Manual SERVICE radioreceptor CAPRI (ex-RDG)

Vizitator microwaveman

Postări Recomandate

3 hours ago, Ovidanie said:

https://1drv.ms/u/s!AlNl6wU0Z3exmAznWdyjoNzKFZQ5?e=Z16Bzx

Scanate la rezolutie ceva mai buna.

Super rezoltie, componentele pe schema se vad bine!

Verifica daca poti sa scanezi cele 2 parti ale schemei in asa fel incat sa se suprapuna partile din mijloc, deoarece acum, lipseste o parte din schema, necuprinsa de scanare (evantual scanata in 3 parti).

Multumim!

Editat de Electro
Link spre comentariu

Mi-a sosit radio-ul Capri 6401. A fost trimis prin curier, iar acestia la manipulare l-au cam scuturat. Antena de ferita a fost prinsa in elastic, care, datorita vechimii era copt, a cedat, iar antena de ferita a zburat. Una din bobine a ramas agatata (si are cele 2 capete legate la condensatori variabili), a doua s-a rupt (si nu-mi dau seama in ce loc trebuie reconectate capetele bobinei rosii - vedeti pozele). V-as ruga pentru o mai rapida conectare a bobinei rosii, daca aveti la indemana un radio Capri 6401 sa ii faceti o poza cu detaliu de coenctare a bobinei in punctele de contact de pe soclul rotativ. Multumesc.

20200422_154355_resized.jpg

20200422_154358_resized.jpg

20200422_202526_resized.jpg

Link spre comentariu
  • 11 luni mai târziu...
  • 1 lună mai târziu...

Aveti aici cablajul ,mai trebuie scalat la dimensiune si transformat in pdf .Mai departe cred ca este usor de gasit pe cineva dispus sa il faca .Pot incerca eu o scalare daca aveti dimensiunile.nlu3ygyb.thumb.png.9d31fc437fc3dc42c60c08b15c64f58b.png

Link spre comentariu
  • 10 luni mai târziu...
La 19.04.2020 la 19:29, adi1967 a spus:

Va salut. George este numele meu si as vrea documentatia pentru radioreceptor Capri .

Nu pot sa il descarc.

Ma puteti ajuta va rog frumos ?

Adresa de mail este [email protected].

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări