Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

informatii legat de sar - va rog sa ma lamuriti!

Vizitator sunsray

Postări Recomandate

Vizitator sunsray

Buna ziua,

Va rog frumos sa ma lamuriti intro chestiune legat de valoarea Sar a telefoanelor .

Eu am cumparat de pe un magazin online, un telefon model Lg Kg320 , deoarece am vazut ca in majoritatea site-urilor apare acea valoare mica pentru sar, respectiv 0.13 .Apoi am descoperit pe acest site ,

http://www.sarshield.com/english/radiationchart-lg.htm

ca acest model de telefon are intradevar aceasta valoare , dar are si una imensa in comparatie cu prima, si anume 1.15 . Care este cea adevarata, corecta ..? Diferentele sunt mari si nu inteleg de ce?

Sunt doua standarde 1 . North USA - care a luat ca limita 1,6 W/kg ............1g tesut

2. Europe - care a luat 2.0 W/kg ...........10 g tesut

deci daca pentru 1 g tesut , SUA a considerat 1,6 W/kg limita maxima, inseamna ca EU a luat pentru 1g tesut, 0,2 W/Kg limita max. ? sau nu se pot echivala prin impartire la 10 pentru a se putea comapra..? De ce cele doua standarde sunt diferite..?

Ar trebui sa ma iau dupa acea valoare de 1,15 iesita la testele lor pentru model kg320..?

In comparatie cu acest model, modelul kg800 este mult mai bun..?(tinant cont de rezultatele afisate pe acel site)

va rog mult sa ma lamuriti ce ar fi bine sa fac, sa renunt la acest kg320..?

Va multumesc mult anticipat!

Va doresc numai bine.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• suat

1

• george2209

1

Top autori în acest subiect

Varianta din USA merge pe alta frecventa decat cea din EU. De aici si modificarea valorilor, de vreme ce SAR e dependent de frecventa.Oricum...e o aberatie toata povestea asta cu radiatiile. Daca ai in vecinatate un radar militar (de care normal haba-n-ai) valoarea e de zeci de mii mai mari..si tot sanatos mori : :da

Link spre comentariu
Vizitator sunsray

Varianta din USA merge pe alta frecventa decat cea din EU. De aici si modificarea valorilor, de vreme ce SAR e dependent de frecventa.Oricum...e o aberatie toata povestea asta cu radiatiile. Daca ai in vecinatate un radar militar (de care normal haba-n-ai) valoarea e de zeci de mii mai mari..si tot sanatos mori : :da

...ar mai fi o intrebare....daca te pricepi .....tot legat de astade ce la unele modele - da mai putin (valoarea ) la noi in EU, si mai mult la ei (cum e cazul modelului de telefon mai sus de care am sus (lg kg320) iar la altele, invers, mult mai mult la noi , si mai putin la ei (in USA ), ...nu ar trebuie sa fie constat acest raport.. (adica mereu mai mult la ei - sau mai putin)..?mersi mult oricum pentru raspunsurinumai bine
Link spre comentariu
  • 5 săptămâni mai târziu...

nu stiu care e pb cu SAR, in schim,b ma deranjeaza telefoanele care imi incalzesc urechea. Am constatat ca toate aceste telefoane [ care incalzesc urechea ] au antena fix in partea superioara.. foarte a[ropiata de ureche.Ex.. Samsung Corby S3650 are antena taman in partea opusa... in cea mai ikndepartata zona de ureche.. iar telefonul nu iti incalzeste deloc urechea.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări