Vizitator razvancora Postat Octombrie 19, 2011 Partajează Postat Octombrie 19, 2011 buna ziua , sunt nou pe forum dar am cateva cunostinte de electrotehnica, ce vreau sa intreb este ca vreau sa-mi fac un endoscop dintr-un telefon mobil, si anume vreau sa scot camera din el si sa-i prelungesc pini cu un cablu care va veni prins in telefon unde a fost prinsa camera, ce ma intereseaza este cu ce pot sa curat folia aceea de la camera ca sa ajung la contacte(este acoperita cu ceva galben transparent), este o folie ca si la lcd va multumesc. Robeert: reeditat titlu. Pe viitor inchid topicul daca mai puneti titluri fara nici un Dumnezeu. Multumesc pentru intelegere. Link spre comentariu
BUGHIU Postat Octombrie 19, 2011 Partajează Postat Octombrie 19, 2011 Lasa saracu telefon asa cum e,daca vrei sa mai mearga. Daca vrei ....endoscop...ia o camera de calculator(web cam)....e ieftina si ....o cuplezi la pc .....cu un cablu lung... si gata endoscopu'!! Link spre comentariu
leoncris Postat Octombrie 19, 2011 Partajează Postat Octombrie 19, 2011 Ei , depinde unde vrea s'o ... bage.Webcam_ul e cam ... Link spre comentariu
ROBEERT Postat Octombrie 19, 2011 Partajează Postat Octombrie 19, 2011 Robeert: reeditat titlu. Pe viitor inchid topicul daca mai puneti titluri fara nici un Dumnezeu.Multumesc pentru intelegere. Link spre comentariu
dan cod Postat Octombrie 20, 2011 Partajează Postat Octombrie 20, 2011 Cu hartie abraziva(smirghel) cu grija se poate curata sa ajungi la conductori. Link spre comentariu
Vizitator razvancora Postat Octombrie 20, 2011 Partajează Postat Octombrie 20, 2011 da stiu cu hartie abraziva ar merge dar mi-e frica sa nu-l sterg de tot, am si web cam dar ala nu ma ajuta la nimic pt . ca vreau sa-l folosesc in alte scopuri nu acasa va multumesc pentru raspunsuri Link spre comentariu
invest20042001 Postat Noiembrie 23, 2011 Partajează Postat Noiembrie 23, 2011 iata ce iti trebuie: http://www.oderom.ro/informatii.php Link spre comentariu
remus68 Postat Noiembrie 23, 2011 Partajează Postat Noiembrie 23, 2011 Lasa saracu telefon asa cum e,daca vrei sa mai meargaHopa! O metoda inedita de copiere... telefonul pe masa si camera in banca deasupra fituicii...Voi chiar credeati ca il va folosi in laparoscopie rectala? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum