Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

MA duc la dioda si iau un ATTO frumos cu rosu si verde .....

Vizitator nurdor

Postări Recomandate

• Răspunsuri 45
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• titro

7

• Murcielad

2

• v3l0

2

• Mircea Bartic

2

Top autori în acest subiect

comparand nishte subwoofere eminence de 400W dintr-o discoteca cu nishte "chestii" chinezeshti pe care unii le laudau am intzeles ce le place unora la chinezisme:-chinezismele bubuie spasmodic cam in orice le pui, dand impresia ca ai un bas bun, frumos si puternic. GRESIT! O boxa buna "bubuie" numai cand trebuie si termina bubuitura la timp, nu "ramane in urma" sau cum sa va explic eu unora care sustineti chinezismele...-cred ca unora le mai place si acea mirodenie orientala pe care o degaja difuzoarele chinezesti pe portul de bass reflex si care se cheama "esenta de bobina pe cale de a se topi" (daca am intzeles eu bine) si care se serveste, de preferat, cu ceva membrana dezlipita si/sau (dupa gust) descentrata.

Link spre comentariu
Vizitator nurdor

-cred ca unora le mai place si acea mirodenie orientala pe care o degaja difuzoarele chinezesti pe portul de bass reflex si care se cheama "esenta de bobina pe cale de a se topi" (daca am intzeles eu bine) si care se serveste, de preferat, cu ceva membrana dezlipita si/sau (dupa gust) descentrata.

Pana una alta, important este ca bubuie !!! Daca te duci la extrem apar acele mirodenii. Am trecut prin asha ceva si am scapat doar cu descentratul. In ceea ce priveste bubuitul, bubuie asa cum trebuie dar pana la o anumita limita.
Link spre comentariu

Daca intr-o viatza de om cea mai rapida chestie cu care ao calatorit este o carutza ce prindea 15km/h....nu vei crede niciodata pe cineva care iti explica ce e un ferrari! nici macar un trabant nu ai intzelege :twisted: Scuze vasile pentru ieshire!

Link spre comentariu
Vizitator nurdor

Asa e ! Am mers cu carutza, dar am intrat si intr-un Ferrari. Problema e ca sunt roman si mai mult, TRAIESC IN ROMANIA. Sansele sa intzeleg 100% ce este un Ferrari sunt minime; Carutza mi-o fac singur...

Link spre comentariu
Vizitator nurdor

Scrie-mi te rog parametrii T/S de pe cutia difuzorului. Daca are Fs de 41 Hz atunci o sa iasa o cutie mai mica decat proiectul pe care ti l-am trimis eu.

Trmite-mi te rog proiectul pt parametrii de pe site, macar sa-mi fac o idee despre cum arata...P.S. Pana acum nu am primit nimic pe mail.
Link spre comentariu
Vizitator DJ DNA

Fs = 41hzRe = 5,4 ohmLe = 0,99mHQMS = 4,92QES = 0,28QTS = 0,27VAS = 99,18 litriCMS = 268,54BL = 15,53 TmMMS = 55,9 gmSD = 510 cm.p.EBP = 146,42Xmax = 3.5 mmXlim = 11mmSPL =97 dBPe = 300w rmsAES = 400w Program = 600w

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări