Stefan BBx Postat Octombrie 18, 2011 Partajează Postat Octombrie 18, 2011 am o problema cu un laptop mai vechi... nu stiu ce marca este deoarece mi l-a dat cineva degeaba iar emblema firmei este dezlipita...problema consta in faptul ca de la o vreme nu i se mai aprinde ecranul. am crezut ca s-a ars placa video sau tot laptopul pana am observat ca, pus intr-o lumina mai puternica venita din lateral, ecranul functioneaza. de unde sa fie problema? ce voltaj ar trebui sa ajunga la lampa din spatele display-ului?multumesc anticipat Link spre comentariu
leoncris Postat Octombrie 18, 2011 Partajează Postat Octombrie 18, 2011 In primul rand ... ai gresit rubrica , nu'i cuptor cu microunde nici masina de spalat In al doilea rand , tensiunea pe invertor 12-18V, dar nu'i exclus sa ai o lampa (CCFL) ... dusa.Fa o foto , poate ne dam seama de ... Brand si model. Link spre comentariu
Stefan BBx Postat Octombrie 19, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 19, 2011 scuzati-mi greseala... daca e nevoie se poate muta sau chiar sterge. am descoperit problema. este de la invertorul lampii care s-a ars. Link spre comentariu
dumitru_a Postat Octombrie 20, 2011 Partajează Postat Octombrie 20, 2011 cred ca se putea deduce usor acum trebuie si reparat Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum