Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

PIC17F676

Vizitator fakaretzu

Postări Recomandate

• Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Traxxx

4

Cum ati dedus ca ar fi el?Cat despre re scriere dupa cel vechi nu poate fi posibil daca cel care spuneti ca ar fi stricat nu comunica la rogramare(poate are doar iesirile stricate dar nu cred).Iar crearea de alt soft este cam imposibil...trebuie stiuta schema ce timpi se folosesc ce face cum face.... si banuiesc ca este vorba de pic16f676

Link spre comentariu
Vizitator fakaretzu

il banuiesc ca el ar fi cauza, deoarece am schimbat toti condensatorii din montaj si uln2003 care e comandat de pic, montajul e folosit la o cada cu hidromasaj, problema care ma framanta este aceea ca daca alimentez montajul de pe o zi pe alta functioneza normal in prima faza, dupa care incepe ori sa nu mai ia nici o comanda sau sa ia comenzi aiurea!

Link spre comentariu
Vizitator fakaretzu

nu are cuart, am 4 ci respectiv pic 16F676, ULN2003APG, M62429 volum radio, UTC2003 final audio, 2 surse de 5V care au fost verificate si sunt bune, 3 relee pt. motor, radio si lumina, restul condensatori si rezistente si puntea redresoare, condensatorii au fost schimbati cu unii noi, diodele si rezistentele verificate, ULN a fost schimbat cu unul nou! A mai ramas PIC-ul!?

Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...

Mda... daca nu este defect de soft si nu are protectie la scriere se poate copia ce este in el pe alt PIC...asta daca nu sunt afectati pinii de programare, luati id meu din profil poate am timp si va ajut cu clona pickit2

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări