MoshuLeo Postat Octombrie 18, 2011 Partajează Postat Octombrie 18, 2011 Buna ziua. Va rog sa-mi explice cineva cum(sau cuce) pot citi documente text ca cel din atasament.Multumesc anticipat. 5b.txt Link spre comentariu
BCF Postat Octombrie 18, 2011 Partajează Postat Octombrie 18, 2011 este un text in limba rusa( litere chirilice) , incearca sa-l deschizi cu microsoft office word , selecteaza other encoding si apoi selecteaza cyrillic ( windows) si il deschizi. eu asa am procedat si a mers.uite i traducerea facuta cu google, nu este ea perfecta dar intuiesti tu. Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Octombrie 18, 2011 Partajează Postat Octombrie 18, 2011 Va salut ! Daca nu aveti microsoft office word, mai merge ca sa-l mai deschideti acest doc.....si cu acest program Notepad,acest program Notepad il gasiti mai usor pentru ca il are windowsul.Succes !! Link spre comentariu
MoshuLeo Postat Octombrie 18, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 18, 2011 Da stiu ca este in rusa dar la mine si wordul si notepad-ul afiseaza la fel cu litere romane cu diacritice deasupra iar in word nu am aptiunea other encoding si apoi windows cirillic.Pe net la rusi windows-ul meu afiseaza corect in chirilice.Altceva ce mai pot face?Nu am incercat pe alt calculator unde am word2003 sa vad daca am aceasta optiune other encoding. Link spre comentariu
BCF Postat Octombrie 18, 2011 Partajează Postat Octombrie 18, 2011 instaleaza office-ul 2007 ca la astia este ca la prosti , nu sunt compatibile office-urile , depinde in care a fost scris, de aceea este bun office-ul de la linux , recunoaste si o versiune anterioara, pe cind la microsoft trebuie instalata vers in care a fost scris.... sa-i ia dracu cu sistemele lor de operare si programele lor , pe deasupra dupa ce sunt cu bani , mai sunt si proaste... ce sa mai, traiasca open source ! Link spre comentariu
ghimpe-- Postat Octombrie 18, 2011 Partajează Postat Octombrie 18, 2011 Pentru ca office2003 sa poate sa deschida documente create cu office2007 se instaleaza un patch oferit gratuit de Micromoale. Link download: http://www.microsoft.com/download/en/details.aspx?id=3 Link spre comentariu
MoshuLeo Postat Octombrie 18, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 18, 2011 Am probat pe laptop unde am office 2003 si este ok.Am salvat fisierele dupa ce le-am deschis cu word si acum se vad cu chirilice si cu wordpad.Multumesc mult baieti. Sanatate. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum