Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

citire fisier text

MoshuLeo

Postări Recomandate

• Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• MoshuLeo

3

• BCF

2

• ghimpe--

1

• FLORIN IORDACHE

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

este un text in limba rusa( litere chirilice) , incearca sa-l deschizi cu microsoft office word , selecteaza other encoding si apoi selecteaza cyrillic ( windows) si il deschizi. eu asa am procedat si a mers.uite i traducerea facuta cu google, nu este ea perfecta dar intuiesti tu.

Link spre comentariu

Va salut ! Daca nu aveti microsoft office word, mai merge ca sa-l mai deschideti acest doc.....si cu acest program Notepad,acest program Notepad il gasiti mai usor pentru ca il are windowsul.Succes !!

Link spre comentariu

Da stiu ca este in rusa dar la mine si wordul si notepad-ul afiseaza la fel cu litere romane cu diacritice deasupra iar in word nu am aptiunea other encoding si apoi windows cirillic.Pe net la rusi windows-ul meu afiseaza corect in chirilice.Altceva ce mai pot face?Nu am incercat pe alt calculator unde am word2003 sa vad daca am aceasta optiune other encoding.

Link spre comentariu

instaleaza office-ul 2007 ca la astia este ca la prosti , nu sunt compatibile office-urile , depinde in care a fost scris, de aceea este bun office-ul de la linux , recunoaste si o versiune anterioara, pe cind la microsoft trebuie instalata vers in care a fost scris.... sa-i ia dracu cu sistemele lor de operare si programele lor , pe deasupra dupa ce sunt cu bani , mai sunt si proaste... ce sa mai, traiasca open source !

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări