strombi Postat Octombrie 17, 2011 Partajează Postat Octombrie 17, 2011 Buna seara vreau sa imi cumpar si eu un letcon accesibil la pret.Am gasit la un magazin online care e situat in alexandria,sper ca vati dat seama de care spun.Are cateva modele de letconuri.Intrebarea mea ce putere sa aiba letconul maxim acolo e de 60wats si de 40wats ce imi recomandati 60wats sau 40wats?? Link spre comentariu
dan cod Postat Octombrie 18, 2011 Partajează Postat Octombrie 18, 2011 Depinde ce vrei sa lucrezi.In mod normal 40w ajunge la fludor cu Pb.La cel fara mai greu mai ales la lipituri mari.Depinde mult si de calitatea letconului si a varfului acestuia.Poate totusi cel de 60W ar fi mai indicat. Link spre comentariu
Vizitator George21 Postat Octombrie 18, 2011 Partajează Postat Octombrie 18, 2011 nu sunt expert in domeniu dar din cate am auzit ... cred ca un 40w ti-ar fii de ajuns... atat pentru lipituri in aer liber cat si pentru interior. Link spre comentariu
strombi Postat Octombrie 18, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 18, 2011 Asta e dilema ca nu stiu ce sa aleg daca imi iau de 40 imi e sa nu fie prea putin daca imi iau de 60 imi e sa nu fie prea mult si sa exfoliez circuitele Link spre comentariu
EFTIMIE Postat Octombrie 18, 2011 Partajează Postat Octombrie 18, 2011 Avand in vedere ca nu are un pret mare eu zic sa-l achizitionezi pentru inceput pe cel de 40W te deprinzi cu el mai faci lipituri mai si strici pt. ca altfel nu inveti si mai tarziu o sa simti nevoia de o statie de lipit care are posibilitatea sa mentina letconul la o temp. constanta .Atunci dai o raita prin forum si gasesti multe scheme cu asfel de statii sau cumperi una gata facuta. Link spre comentariu
Voltus Postat Octombrie 18, 2011 Partajează Postat Octombrie 18, 2011 Cumperi un letcon de 60W iar daca ai nevoie de putere mai mica inseriezi cu el o diode 1n4007 si obtii un letcon de 30W .Mai important este varful care ar fi de preferat sa fie lat (nu ascutit ) si destul de ingust pentru lipituri mai fine .Cel mai bine daca vine cu mai multe tipuri de varfuri Link spre comentariu
cristi71 Postat Octombrie 18, 2011 Partajează Postat Octombrie 18, 2011 ia uite aici..la 56 de lei, am si eu unul dasta. pentru inceput e foartee bun.http://www.mivarom.ro/catalog/product_i ... s_id=2984( sper sa nu se considere reclama ) nu merge scris magazinul. iti dau pe privat daca te intereseaza. Link spre comentariu
strombi Postat Octombrie 18, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 18, 2011 Gata m-am hotarat imi iau unu de 60 wats si daca vreau putere mai mica imi fac un variator de tensiune. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum