alex26 Postat Octombrie 17, 2011 Partajează Postat Octombrie 17, 2011 Am o intrebare cam tampita.Am cumparat de la cineva un amplificator eumig 1000 , fara a cunoaste ceva despre el,iar de firma nu mai spun.Primul lucru pe care l-am observat era greutatea acestuia de aproximativ 15 kg , are iesire pentru 4 boxe,si pare bine facut,iar cand l-am desfacut am ramas uimit de cate piese sunt , 8 finali ,iar racirea pe freon.Are un display care afiseaza pana la 200w , tocmai si la acest lucru ma refer , deoarece cand am pus 2 boxe, de 150 w , am putut sa il dau la maxim iar puterea nu mi s-a parut mare deloc , undeva pe la 50 w, dupa parerea mea, facand comparatie cu alte amplificatoare.Stie cineva despre acest amplificator ca nu am gasit mai nimic , si as vrea sa il dau mai departe dar nu stiu cat as putea cere pe el. Link spre comentariu
alex26 Postat Octombrie 17, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 17, 2011 asta ar fi Eumig M1000 http://www.vintage-audio.com.ua/en/cat/226/736.html Link spre comentariu
BUGHIU Postat Octombrie 17, 2011 Partajează Postat Octombrie 17, 2011 Asta facea parte din turnul asta: http://members.chello.at/gasper/ser1000.jpg si era ''scula'' la vremea lui !! Link spre comentariu
alex26 Postat Octombrie 17, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 17, 2011 da aia este, dar in zilele noastre?pe pagini din Romania nici o informatie Link spre comentariu
zal Postat Octombrie 18, 2011 Partajează Postat Octombrie 18, 2011 În primul rînd, deşi numele firmei e vechi, dinainte de al doilea război, prin anii 70-80 sculele astea erau lucrate de alte firme orientale, la fel ca ptr alte nume germane (Universum, Schneider, Uher, Qwelle, Palladium, Basf, etc). Greu să găseşti o schemă, poate doar dacă cineva identifică interiorul cu al unui alt amplif cunoscut.În al doilea rînd, vu-metrul cu 200W la vîrf, nu înseamnă că şi ampliful scoate atît, cel mai probabil la 0dB are 50-70W. Ce consum are de la reţea? Cam 40% e randamentul în clasa AB, aşa afli puterea sinus.Evantual pune poze cu interiorul. Link spre comentariu
alex26 Postat Octombrie 18, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 18, 2011 Am revenit cu poze. Link spre comentariu
alex26 Postat Octombrie 18, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 18, 2011 Si inca cateva poze.Deci ce spuneti , ce putere ar scoate , si care ar fi un pret real. Link spre comentariu
ex.escu Postat Octombrie 19, 2011 Partajează Postat Octombrie 19, 2011 Puterea e de 100w/8ohm, d<0,025% in banda 20-20khz,Sr>35V/us,e un aparat bun; schema se gaseste pe net-pe vremea aceea producatorul era american.Ca o curiozitate, sa zicem,Eumig Fl 900=Alpage AL 300(casetofon deck de buna calitate). Link spre comentariu
alex26 Postat Octombrie 19, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 19, 2011 pe spate scrie Eumig Austria, dar un pret corect care ar fi, ca vreau sa-l vand? Link spre comentariu
ex.escu Postat Octombrie 19, 2011 Partajează Postat Octombrie 19, 2011 Schema o puteti gasi pe http:/audio-circuit.dk;despre pret,depinde de cerere si oferta-eu unul avand in vedere ca pare sa aiba componentele originale nu l-as vinde.E bine sa studiati schema sa o comparati cu cele actuale-are alimentare separata ,etc.(contine si adresa firmei "mama".) Link spre comentariu
alex26 Postat Octombrie 19, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 19, 2011 pai nu am ce face cu ea , e prea mare si grea Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 19, 2011 Partajează Postat Octombrie 19, 2011 In primul rind aia nu este racire cu freon, este racire Heat Pipe.Eu zic sa-l pastrezi, poate iti va folosi vreodata, ca scula "de casa".Ca idee peak power este 2x music power si 4x rms power, deci undeva pe la 2x50W rms. Link spre comentariu
ex.escu Postat Octombrie 19, 2011 Partajează Postat Octombrie 19, 2011 Puterea e de minim 100w/8ohm (acestea sunt specificatiile originale) avand in vedere faptul ca finalii se alimenteaza cu+/-60v iar etajele de intrare /driver cu ceva mai mult(stabilizat)-se poate descarca schema-it's free. Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 19, 2011 Partajează Postat Octombrie 19, 2011 Foarte posibil, eu am spous cum este reprezentata Peak Power care este 4x RMS power.Sa ne spuna proprietarul ce tensiune este scrisa pe condensatorii principali de filtraj, de linga transformator, cei cu rezistente de 4,7K de wattaj, in paralel pe ei. Link spre comentariu
Dj_Dog Postat Octombrie 19, 2011 Partajează Postat Octombrie 19, 2011 dupa specificatiile finalilor aparatul ar trebui sa debiteze aprox 70W pe canal, iar in functie de tensiune ade alimentare a etajului final puterea sa fie pe 4 sau 8 ohmiin alta ordine de idei, am si eu un amplificator blapunkt de prin 75 dotat cu power meter iar capatul de scala este la 120W, aparatul avand 60W rms Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum