Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amplificator Alto Mac 2.4 cu mici probleme

Postări Recomandate

• Răspunsuri 34
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Vezi si deschiderea mosfetului in catalog, ce ai pus tu acolo, nu are aceiasi parametrii cu trz original.

Iti recomand un mosfet de minim 50A si 100V , nu jucaria aia pusa de tine

Am pus IRFP240 ca asta aveam in casa la 3 dimineata :ras: . dar lam pus de proba. sa vad daca mai merge steepu daca lucreaza. stiu ca se aveau mici modificari referat la tensiune lui de deschidere si altele dar nu lam pus in sarcina decat cu impedante mari. peste 32 de ohmi. ca sa nu ard ceva si IRFP-ul ca era pus cu 3 fire in aer nu este racit.

dar vad ca face lafel si pe celalt canal care are MOSFETU din fabrica. in fine.

Trz care a cedat acolo a cedat din cauza tensiunii, nu a curentului.

am avut o sonorizare unde am avut min 235Vac si am ajuns si la 240Vac pe amplificator scrie 230V deci a fost riscant pentru toate FET-urile insa a cedat 1

cu 227Vac am 75Vac105Vdc HIrail , 36Vac50Vdc LOWrail, deci FEtu statea la 39Vac55Vdc.

dar la acele tenisiuni cred si mai mult cu siguranta.

Leco , pentru clasa H nu e bun FETul propus de tine !

IRFZ44 este mult mai potrivit.......

mai sant 3 IRFZ44V

pe schema ampului vin menzionate aceste FETURI

IXTP80N10T

VDSS = 100V

ID25 = 80A

RDS(on) ≤ 14mΩ

Link spre comentariu

Leco , pentru clasa H nu e bun FETul propus de tine ! IRFZ44 este mult mai potrivit.......

Victor, am vazut multe clase H cu acest Mosfet.Personal am inlocuit si la un Crown Macro Tech series mosii cin comutarea VZ cu mosi de acest gen.IRFZ44, este la limita Vds la comutare, are 60Vdshttp://www.datasheetcatalog.org/datashe ... irfz44.pdfIRFP260N, am pus si la o clona de LabGruppen, in loc de mosurile IXYS, IXTH xxxxxxxxx, si functioneaza impecabil de 2 ani pe bass/ 2 ohm canal.
Link spre comentariu

Nu stiu ce ati citit voi, dar denumirile sunt fix invers. H-ul comuta brusc, G-ul liniar.

Am un RCF HC3200. si are 2 praguri de steepla 60V si 120V.Fara seminal are 57V cand ii dau semnal creste incet incet la 74V ramand fixa. pe ambele brate lafel.in sarica 4 ohmi am avut 72Vrms dar nu am mai masurat pragu de steep. am sa o fac sa vad cum se compora cu sarcina
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări