Mikrosha Postat Octombrie 17, 2011 Partajează Postat Octombrie 17, 2011 Mi-a venit la reparat un laptop Acer Travelmate 520. Trîntit. Din fericire a supravieţuit, LCD-ul e întreg, a avut un singur fir rupt la conectorul LCD. Are doar balamalele rupte. Ştie cineva ce-aş putea să fac? Merge să mă duc la un meseriaş cu sudură în argon? Are cineva de vînzare nişte balamale compatibile? Poate să mă îndrume cineva pe unde să caut? Mulţumesc anticipat! Link spre comentariu
kuchta Petru Postat Octombrie 17, 2011 Partajează Postat Octombrie 17, 2011 Mi-a venit la reparat un laptop Acer Travelmate 520. Trîntit. Din fericire a supravieţuit, LCD-ul e întreg, a avut un singur fir rupt la conectorul LCD. Are doar balamalele rupte. Ştie cineva ce-aş putea să fac? Merge să mă duc la un meseriaş cu sudură în argon? Are cineva de vînzare nişte balamale compatibile? Poate să mă îndrume cineva pe unde să caut? Mulţumesc anticipat! Eu am un Travel Mate 525 TX si una din balamale s-a rupt. Am desfacut-o din laptop si din ansamblu am dat axul afara l-am sudat cu un aparat de casa electric la un curent mai mic iar tabla aceea indoita si rupta am facut alta la menghina, am dat alte gauri si am refacut-o. Am montat-o la loc si singura problema este alinierea innainte de sudare, daca se face bine nu sunt probleme, apoi se ajusteaz cu pila si gata. Spor la treaba. Petrica Link spre comentariu
Mikrosha Postat Octombrie 17, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 17, 2011 Mersi de răspuns. Hm, nu cred că am un atelier mecanic suficient de bun ca să pot manufactura asemenea piesă. Tablă aşa solidă nu am, nici posibilitatea să o îndoi în unghi de 90 de grade, la distanţe aşa mici... Alte sugestii? Link spre comentariu
allexx1968 Postat Noiembrie 24, 2011 Partajează Postat Noiembrie 24, 2011 Mersi de răspuns. Hm, nu cred că am un atelier mecanic suficient de bun ca să pot manufactura asemenea piesă. Tablă aşa solidă nu am, nici posibilitatea să o îndoi în unghi de 90 de grade, la distanţe aşa mici... Alte sugestii?S-ar putea sa am o pereche.o sa le verific. Link spre comentariu
Mikrosha Postat Noiembrie 24, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 24, 2011 Ar fi grozav, mersi mult. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum