munteanuiulian Postat Octombrie 17, 2011 Partajează Postat Octombrie 17, 2011 Salutare nu prea stiu daca am voie sa deschid acest topic aici si sper ca l-am deschis unde trebuie( daca nu imi cer mii de scuze de neplacerile create) dar am cautat prin toata constanta si pe diferite site-uri de profil dar nu am gasit; caut urgent un hdd intern de maxim 60 de gb second hand care sa functioneze daca mai are careva pe acasa un astfel de hdd si vrea sa il vanda va rog sa nu ezitati sa postati. Multumesc Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Octombrie 17, 2011 Partajează Postat Octombrie 17, 2011 Va salut ! Va rugam frumos ca sa ne spuneti si noua pentru ce va trebuie acest hdd-u,adica pentru un pc-u sau pentru un laptop si mai este inca o intrebare pa ce sa fie acest hdd-u,adica pe ide sau sata?Asteptam ! Link spre comentariu
munteanuiulian Postat Octombrie 17, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 17, 2011 imi trebuie pentru calculator, mai exact fac parte dintr-o scoala de dans iar acest hdd va fi folosit pentru a stoca un windows si eventual cateva filmulete cu dansatori/documentare pentru a spori cultura dansatorilor deci nu trebuie ceva mare cu cat este mai mic cu atat mai bine.Tin sa precizez ca pe el va vi instalat windows xp sp2 deci nu va avea nevoie de cerinte mari.Calculatorul este un model vechi deci presupun ca este SATA Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Octombrie 17, 2011 Partajează Postat Octombrie 17, 2011 Calculatorul este un model vechi deci presupun ca este SATAEu asi zice ca mai bine ne spuneti noua ce pc-u aveti dvs si vedem noi ce hdd-u va trebuie,pentru ca daca este mai vechi acest pc-u al dvs s-ar putea ca sa fie pe ide hdd-u.Asteptam ! Link spre comentariu
munteanuiulian Postat Octombrie 17, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 17, 2011 ok voi da astazi o fuga pana la sala si voi verifica ce placa de baza are (acest lucru mi-a scapat ) si voi reveni mai pe seara cu detalii concrete.Dar vreau sa stiu daca aveti asa ceva pentru ca am fost la multe magazine de profil si mi s-a comunicat ca nu se mai gaseste si as vrea sa stiu daca se poate si un pret estimativca sa imi pot anunta superiorii din timp ce trebuie facut .Tin sa mentionez ca hdd-ul imi trebuie pana vineri cel tarziu deci cu cat mai repede cu atat mai bine .Va multumesc anticipat Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Octombrie 17, 2011 Partajează Postat Octombrie 17, 2011 Va salut ! Da am eu un hdd-u de 80 gb pe ide,dar pana nu veniti cu mai multe detalii despre acest pc-u,eu nu pot ca sa vi-l trimit acest hdd-u.Uitati cum arata un hdd-u ide si un hdd-u sata,aveti imaginile mai jos .Astept mai multe detalii diseara !!! Link spre comentariu
munteanuiulian Postat Octombrie 17, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 17, 2011 Da va multumesc pentru poze. Am luat acuma legatura cu cei de la sala si mi-au spus ca IDE imi trebuie si vor sa stie un pret. Va multumesc! Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Octombrie 17, 2011 Partajează Postat Octombrie 17, 2011 Este bine 75-80 roni cu tot cu transport,daca nu va comvine ptretul mai asteptati si alte oferte si de la altii . Link spre comentariu
Vizitator Spk_V Postat Octombrie 17, 2011 Partajează Postat Octombrie 17, 2011 Am lasat PM cu oferta, multumesc! Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Octombrie 18, 2011 Partajează Postat Octombrie 18, 2011 Va salut ! Acest hdd-u de 80 gb pe ide sa vandut in dimineata aceasta . Link spre comentariu
ComponentePc Postat Noiembrie 8, 2011 Partajează Postat Noiembrie 8, 2011 Hard Disk 250 Gb Western Digital, IDE. 100 lei daca doriti.Later edit: S-a vandut pe 80 lei. Imi cer scuze. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum