Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Omnitronic p250

Postări Recomandate

• Răspunsuri 70
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

in amplificator am mai multe diode,dar dupa masurarea lor am valori diferite, de aceea va dau niste exemple1N4746A - 144 pe aparat arata 7991N4748A - 010 - pe aparat arata 797si alte diode cred ca 1N....... si zener au valori 601 , 610 , 567 dar si 792 , 801 si 802 pe aparatCare sunt valorile normale pe aparat la diode si daca difera valorile de la zener la 1N..... ,

Link spre comentariu

Am scos doar finalii si am lasat restul , amplificatorul nu mai sta in protectie nu se mai ard sigurantele, si tind sa va dau dreptate cum ca ar fi finalii arsi ,desii la masurare arata ok.As vrea sa incerc cu ceva tranzistori echivalenti la finalii mei doar pe un canal ,dar ieftini , daca ma puteti ajuta cu ceva din seria BD, ca nu as vrea sa cumpar originali in prima faza pana ma conving ,sunt foarte scumpi.

Link spre comentariu

Si eu exact la diodele zener ma gandeam, dar am scos azi 3 bucati ,le-am verificat si erau ok.Din pacate cineva mi-a dat schema amplificatorului dar tot nu corespunde.Mi-au atras atentia diodele ca pe aparat imi arata 650 la toate mai putin la vreo 4 sau 5 unde imi arata 850 si credeam ca sunt arse, dar dupa ce le-am scos am vazut ca sunt zener , si am crezut ca asa trebuie sa arate.Ce buna era o schema.Parca scria 1n4648.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări