high_voltage_tm Postat August 12, 2009 Partajează Postat August 12, 2009 Bun?. A? avea ?i eu nevoie de schem? pentru varianta cu VU-metre pe ace... dac? nu, e bun? ?i cea cu afi?aj. Dac? cineva vrea s? mi-o trimit? ?i nu e nici o restric?ie, o s? fac cumva încât schema s? poat? fi pus? în acest topic... poate mai au ?i al?ii nevoie de ea. e-mail: [email protected] Mul?umesc anticipat Edit: Pân? la urm? am g?sit ce c?utam; schema a fost tip?rit? cam prost, dar cu zoom se poate descifra destul de bine... Link spre comentariu
Vizitator mamoulos Postat Noiembrie 20, 2009 Partajează Postat Noiembrie 20, 2009 salut inca o data .amplificatorul de la mag trebuie ,,utilizat" impreuna cu reglajul care se afla sub vu-metru.cele doua butoane de sub vu-metru regleaza totodata si volumul .dar de preferat sa-l folosesti la un nivel care sa nu atinga rosul de pe vu-metru .imi cer scuze pentru felul cum m-am exprimat ,dar altfel risti sa ,,prajesti ceva" Link spre comentariu
Vizitator Soare Petre Postat Februarie 22, 2010 Partajează Postat Februarie 22, 2010 salut, incearca aiciPana nu se schimba TOTI condensatorii electrolitici nu ai ce sa asculti la Kashtan!Toata distractia costa la vitacom cam 120 de lei VECHI! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum