Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Becuri Craciun 24V

electriclicdoll

Postări Recomandate

Buna ziua.Am niste becuri de Craciun tip ,,perdea" care la inceput ai fost legate in parallel.Le-au fost data forma de "perdea" cu ajutorul unui cablu din fibra optica.Taind acel cablu, am vrut sa ajung la siruri de becuri pe care sa le leg in serie.Dupa ce leam pus pe toate sirurile in serie, si leam legat la o alimentare de 24v ele ardeau foarte incet, aproape deloc.Oare o fi din cauza ca leam legat in serie ardea asa incet?Cand erau inca legate in parallel ardeat tare?Sa incerc sa le leg in parallel?Astept raspunsul dvs.Stima!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• electriclicdoll

2

• mircea888

1

• leoncris

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

V-ati dat singur raspunsul, dar totusi nu stiti legea a II-a a lui kirchhoff:

http://em.ucv.ro/elee/ro/realisations/C ... _cours.htm

Cand le-ati legat in serie tensiunea aia de 24V s-a "impartit" pe becuri astfel incat pe fiecare bec aveti o tensiune de 24V/numarul de becuri, v-am oferit o expicatie mai babeasca dar cel mai bine va uitati pe linkul de mai sus ca sa intelegeti.

Sa inteleg ca aceasta perdea se alimenta intial la 24V? daca este asa inseamna ca becurile au tensiunea nominala de 24V, de aceea trebuie sa le puneti in paralel ca sa functioneze normal.

Link spre comentariu

V-ati dat singur raspunsul, dar totusi nu stiti legea a II-a a lui kirchhoff:http://em.ucv.ro/elee/ro/realisations/C ... _cours.htmCand le-ati legat in serie tensiunea aia de 24V s-a "impartit" pe becuri astfel incat pe fiecare bec aveti o tensiune de 24V/numarul de becuri, v-am oferit o expicatie mai babeasca dar cel mai bine va uitati pe linkul de mai sus ca sa intelegeti.Sa inteleg ca aceasta perdea se alimenta intial la 24V? daca este asa inseamna ca becurile au tensiunea nominala de 24V, de aceea trebuie sa le puneti in paralel ca sa functioneze normal.

Va multumesc mult pentru raspuns si pentru ajutorul cu Legea lui Kirchhoff.Am sa le leg in parallel.Stima!
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări