Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Stie cineva unde gasesc definirea functiilor din dsp.h ?

mircang9

Postări Recomandate

In dsp.h pentru dsPIC sunt doar prototipurile functiilor. Unde gasesc descrierea lor in amanunt ? Am tot cautat prin directoarele de instalare la MPLAB C30 dar nu le-am gasit. Inca n-am compilat un proiect de exemplu cu functia FFTComplexIP ca sa vad daca compileaza cu succes. :jytuiyu

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• mircang9

3

• cirip

1

Top autori în acest subiect

Da, ai mare dreptate ! :rade:

La mine calea este: C:\Microchip Starter Kits\dsPIC Starter Kit - 1\MPLAB C30\src\dsp\asm pentru definirea explicita a functiilor prototip din dsp.h. Sunt fisiere *.s.

Iar documentatia la: C:\Microchip Starter Kits\dsPIC Starter Kit - 1\MPLAB C30\docs\dsp_lib\DSP Library.htm. Nu apare directorul v3.25. Sper ca nu este o problema de indata ce exemplele cu transformata fourier si filtre FIR, IIR de la http://www.microchip.com/CodeExamplesByFunc.aspx le compileaza cu succes si cred ca sunt functionale direct pe un dsPIC cu hardware-ul corespunzator.

Si de aici cred ca pot vedea exact cum este implementat calculul transformatei fourier FFT chiar

in dsPIC si nu doar formule de teorie, si asa pot face o legatura directa intre formulele teoretice si practica. Am ce studia in continuare.

Am mutat cu totu directorul asm cu fisierele *.s si include cu dsp.h si makedsplib si TOT compileaza cu succes !!!! Cum se poate asa ceva ???????????? Daca erau chiar acele fisiere, nu trebuia sa dea eroare la compilare, intrucat nu mai sunt la locul lor si nici macar in directorul de instalare ??????

Este tare ciudat !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:jytuiyu

Link spre comentariu

C:\Microchip Starter Kits\dsPIC Starter Kit - 1\MPLAB C30\src\dsp\asm cred ca este directorul cu sursele fisierelor obiect sau librariilor utilizate de compilator.Poate ceva gen \.....\include\..... ar lamuri mai bine problema.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări