spark Postat Octombrie 29, 2014 Partajează Postat Octombrie 29, 2014 https://www.adrive.com/public/8pg4rZ/LCM%204_Atmega%2088%20PA_PU.zip Link spre comentariu
dan_b11 Postat Ianuarie 4, 2016 Partajează Postat Ianuarie 4, 2016 (editat) Salut, am realizat si eu acest aparat si culmea si merge din prima am obtinut: F0 512,2 kHz Fcal 370 kHz Uesr 83 mV Fesr 89 kHz De verificat precizia masurarii am putut verifica deocamdata doar in comparatie cu un aparat MASTECH MY-64 si am obtinut valorile din atasament. pentru verificarea inductantelor astept ca primesc cateva masura cu un aparat dedicat. Intrebarile mele sunt: -valorile de mai sus vi se par ok? sau sa mai incerc sa obtin(prin modificarea inductantei sau..) chiar F0 503? as mai castiga ceva la precizie? probabil pe maine o sa am si ceva raspunsuri cu masurarea inductantelor. multumesc Editat Ianuarie 4, 2016 de dan_b11 Link spre comentariu
dan_b11 Postat Ianuarie 8, 2016 Partajează Postat Ianuarie 8, 2016 am revenit cu mai multe masuratori. va rog sa mi spuneti ce parere aveti in special la masurarea bobinelor si a rezistentelor. se mai poate inbunatati precizia? multumesc. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum