GanMark Postat Decembrie 4, 2013 Partajează Postat Decembrie 4, 2013 Da.de acolo am cumparat si eu... Link spre comentariu
costi_b Postat Decembrie 5, 2013 Partajează Postat Decembrie 5, 2013 Da, e ok modelul acela de releu. Link spre comentariu
Vizitator dddemeter Postat Ianuarie 5, 2014 Partajează Postat Ianuarie 5, 2014 Salutare!Multumesc mult pentru ajutor ,o ultima intrebare: Ce tip de display recomandati , pentru ca nu vreau sa irosesc bani degeaba (bugetul cam subtire la mine) :-( cu stima dddemeter! Link spre comentariu
Vizitator dddemeter Postat Ianuarie 23, 2014 Partajează Postat Ianuarie 23, 2014 Buna ziua! Aproape am terminat si eu acest LC ESR mertru mai am programat picul .Displayul e PC1602A verde -negru.Deoarece pina acum am lucrat numai cu IC Prog ,nu am experienta cu WINPIC , ma intereseaza ce configurari trebuie sa fac in Device Config ma refer la:Oscilator,Power up timer,Watchdog,etc...2,intrebare:In meniu Select dewice part am :PIC 16F690 si PIC16F690_WB care dintre ele sa aleg? Programatorul e Bobprog.Astept raspunsurile voastre cu stima si respect dddemeter! BOBPROG.pdf Link spre comentariu
Vizitator marian_ariciuc Postat Ianuarie 24, 2014 Partajează Postat Ianuarie 24, 2014 nu vreau sa ma dau ''rotund'' si nici sa deranjez pe nimeni:de ce te mai complici cu bobprog/ICprog cand ai la dispozitie clona de pickit(care munceste fara ezitare), plus ca adikontact,nel65 au executat un programator universal(atmel&pic). PS: din cate imi amintesc, cand am urcat hex-ul in uC, nu am umblat la nici un fusebit...(cu clona de pickit).PS2: iti pot urca eu hex-ul in PIC, fara nici o pretentie-insa trebuie sa ne gandim la o posibilitate de a intra in posesia uC-ului Link spre comentariu
Vizitator dddemeter Postat Ianuarie 24, 2014 Partajează Postat Ianuarie 24, 2014 Salut!Multumesc pentru raspuns . am mai programat un pic 16f84 cu acest programator fara probleme si ma gindesc poate reusesc si cu 16f690 .Asta am la dispozitie momentan , daca nu voi reusi o sa te caut si gasim o solutie cumva .Am vazut ca si alti au reusit sa programeze acest pic cu Bobprog asa ca daca nu trebuie nu vreau sa construiecs degeaba un alt programator numai pentru proiectul asta .Orcum multumesc cu stima dddemeter! Link spre comentariu
nel65 Postat Ianuarie 24, 2014 Partajează Postat Ianuarie 24, 2014 un programator se face pentru toate proiectele viitoare ,nu doar pentru cel actual Link spre comentariu
nel65 Postat Ianuarie 24, 2014 Partajează Postat Ianuarie 24, 2014 tot eu ,scuze ,iata si varianta cu ATMEGA 8 a acestui L, C, ESR meter ,este luata de aici http://vrtp.ru/index.php?showtopic=21281&st=120 unde se afla si fisierele flash si eeprom,sunt vreo 3 sau 4 variante de soft ,nu mai stiu pe care am folosit-o eu merge si afiseaza ,cred, identic cu varianta 16F690 Link spre comentariu
t-daniel Postat Ianuarie 24, 2014 Partajează Postat Ianuarie 24, 2014 Eu am facut montajul si am folosit bobprog la programare fara probleme.Softul folosit a fost winpic800 deoarece doar la el am gasit pic-ul in lista.Nu se face nici o alta setare, doar scrii softul si gata. Link spre comentariu
Vizitator dddemeter Postat Ianuarie 24, 2014 Partajează Postat Ianuarie 24, 2014 Salutare pentru toata lumea!Va multumesc din suflet pentru voi ca ati incercat sa ajutati cu sfaturi, si opini , in fine am rezolvat traba cu Winpic si Bobprog am programat din prima cu succes . e simplu dar merge .Mai am nevoie de obobina si atunci vedem "ce zice" Sal .dddemeter! Link spre comentariu
Vizitator dddemeter Postat Ianuarie 24, 2014 Partajează Postat Ianuarie 24, 2014 Salut nel65! Multumesc pentru postare, am salvat si varianta acesta ,nu se stie poate incerc si asta odata . Programator pentru atmega nu am , dar ma gindesc sa fac una ,vreo recomandare , o shema care functioneaza puteti propune? cu stima dddemeter! Link spre comentariu
nel65 Postat Ianuarie 24, 2014 Partajează Postat Ianuarie 24, 2014 programator bun e open prog ,programezi atmega ,picuri si memorii cu el,vezi aici viewtopic.php?f=290&t=135130 Link spre comentariu
Vizitator catalin marinica Postat Ianuarie 31, 2014 Partajează Postat Ianuarie 31, 2014 cat costa realizarea unui astfel de lc metru?(ma refer componentele) stima Link spre comentariu
costi_b Postat Ianuarie 31, 2014 Partajează Postat Ianuarie 31, 2014 100 lei cu carcasa cu tot. Link spre comentariu
Vizitator catalin marinica Postat Februarie 1, 2014 Partajează Postat Februarie 1, 2014 si cam cat mar costa sa mil faceti dumneavoastra? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum