Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

L, C, ESR meter

Marele Savant

Postări Recomandate

Vizitator marian_ariciuc

Nici o reactie din partea montajului cand ii leg bateria... Displayul nu se aprinde nici nu se stinge... Am masurat cu voltmetrul 5v la vdd display, la 1 de la pic, deci componentele principale sunt alimentate...

Link spre comentariu

Nici mie nu mi-a functionat din prima, vezi postarile anterioare, dar la urmatoarele eram deja familiarizat cu montajul care a functionat fara probleme. Cele mai multe necazuri am avut la trasee corodate mai mult decat era nevoie( adica intrerupte ), cablajele le-am realizat prin transfer termic, din comoditate :).Daca PIC-ul e programat bine trebuie sa apara ceva pe ecran.

Link spre comentariu

off topic, dar poate din cei care citesc aici au facut si testerul asta:viewtopic.php?f=16&t=69526&p=1118660#p1118660Am inteles pana la urma ca nu trebuie sa masor decat in primar si-mi indica si scurtul din secundar( am testat), dar a ramas problema cu primul led aprins tot timpul si faptul ca se aprind toate in cascada cand indica ceva, pana la urma cred ca asa trebuie, dar voiam o confirmare.

Link spre comentariu
Vizitator marian_ariciuc

daca ai niste alcool izopropilic era buna o spalare a placii

cam 80% dintre circuite le-am zgariat cu un varf ascutit si acum sterg cu alcool izopropilic....de trasee intrerupte nu cred ca se pune problema pentru ca am desoperit o hartie de pliante nemaipomenita... doar printez, trag cu fierul de calcat cam 1 minut pe toata suprafata apoi il arunc in apa calda pana se inmoaie hartia, apoi mai accentuez cu un marker bun peste ele...ies perfecte... dar...post-1-139829504288_thumb.jpg
Link spre comentariu
Vizitator marian_ariciuc

am sunat cu buzzerul butonul central, sună aşa:a: coloana stanga 1 cu 2, 1 cu 3, 2 cu 3, coloana dreapta: 5 cu 6; intre coloane: 1 cu 4(prin bobina),b: coloana stanga 1 cu 3(prin bobina), 1 cu 4(prin bobina), c: coloana stanga 1 cu 2, 1 cu 3, 2 cu 3 rang dreapta: 4 cu 5, intre coloane: 1 cu 4(prin bobina) 2 cu 5.[attachment=0]buton 3 pozitii..png[/attachment]

Link spre comentariu
Vizitator marian_ariciuc

mai verifica o chestie daca releul tau e releu si nu punte redresesoare ca eu acum am gasit si releu si punte ( caut piese pt un montaj) si arata LA FEL numai ca scrie altceva pe ele

am cautat pe google ce scrie pe el: primul link zice ca e releu...http://eu.mouser.com/ProductDetail/MEDE ... q7F%252b0Pnu zice daca are dioda interna sua nu... oricum l-am pozitionat bine...cred...
Link spre comentariu

In poza de mai jos am incercuit pinii aia care nu par a fi deloc lipitiIncearca sa refaci toate lipiturile, posibil sa mai fie lipituri ''reci''Ca sa vezi bine lipiturile incearca sa speli bine cablajul cu nitrodiluant sau alcool izopropilic asa cum ti-au zis si userii de mai sus

post-41498-139829504313_thumb.jpg

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări