Vizitator marian_ariciuc Postat Octombrie 12, 2012 Partajează Postat Octombrie 12, 2012 Nici o reactie din partea montajului cand ii leg bateria... Displayul nu se aprinde nici nu se stinge... Am masurat cu voltmetrul 5v la vdd display, la 1 de la pic, deci componentele principale sunt alimentate... Link spre comentariu
vcdec Postat Octombrie 12, 2012 Partajează Postat Octombrie 12, 2012 O poza cu montajul se poate?Fata - verso? Link spre comentariu
Windows Postat Octombrie 13, 2012 Partajează Postat Octombrie 13, 2012 Nici mie nu mi-a functionat din prima, vezi postarile anterioare, dar la urmatoarele eram deja familiarizat cu montajul care a functionat fara probleme. Cele mai multe necazuri am avut la trasee corodate mai mult decat era nevoie( adica intrerupte ), cablajele le-am realizat prin transfer termic, din comoditate .Daca PIC-ul e programat bine trebuie sa apara ceva pe ecran. Link spre comentariu
Vizitator marian_ariciuc Postat Octombrie 13, 2012 Partajează Postat Octombrie 13, 2012 poze cu infractorul:releul l-am pozitionat bine? am incercuit "cătarea" Link spre comentariu
Windows Postat Octombrie 13, 2012 Partajează Postat Octombrie 13, 2012 La o examinare rapida eu vad probleme in zonele incercuite si cred ca mai sunt si in alte locuri. Link spre comentariu
Vizitator marian_ariciuc Postat Octombrie 13, 2012 Partajează Postat Octombrie 13, 2012 este sacâz...trec cu un vârf ascuţit să-l curăţ? Link spre comentariu
briobit Postat Octombrie 13, 2012 Partajează Postat Octombrie 13, 2012 daca ai niste alcool izopropilic era buna o spalare a placii Link spre comentariu
Windows Postat Octombrie 13, 2012 Partajează Postat Octombrie 13, 2012 Dupa aia masoara si daca ai scurt intre traseele alaturate Link spre comentariu
Windows Postat Octombrie 13, 2012 Partajează Postat Octombrie 13, 2012 off topic, dar poate din cei care citesc aici au facut si testerul asta:viewtopic.php?f=16&t=69526&p=1118660#p1118660Am inteles pana la urma ca nu trebuie sa masor decat in primar si-mi indica si scurtul din secundar( am testat), dar a ramas problema cu primul led aprins tot timpul si faptul ca se aprind toate in cascada cand indica ceva, pana la urma cred ca asa trebuie, dar voiam o confirmare. Link spre comentariu
Vizitator marian_ariciuc Postat Octombrie 13, 2012 Partajează Postat Octombrie 13, 2012 daca ai niste alcool izopropilic era buna o spalare a placiicam 80% dintre circuite le-am zgariat cu un varf ascutit si acum sterg cu alcool izopropilic....de trasee intrerupte nu cred ca se pune problema pentru ca am desoperit o hartie de pliante nemaipomenita... doar printez, trag cu fierul de calcat cam 1 minut pe toata suprafata apoi il arunc in apa calda pana se inmoaie hartia, apoi mai accentuez cu un marker bun peste ele...ies perfecte... dar... Link spre comentariu
Vizitator marian_ariciuc Postat Octombrie 13, 2012 Partajează Postat Octombrie 13, 2012 am sunat cu buzzerul butonul central, sună aşa:a: coloana stanga 1 cu 2, 1 cu 3, 2 cu 3, coloana dreapta: 5 cu 6; intre coloane: 1 cu 4(prin bobina),b: coloana stanga 1 cu 3(prin bobina), 1 cu 4(prin bobina), c: coloana stanga 1 cu 2, 1 cu 3, 2 cu 3 rang dreapta: 4 cu 5, intre coloane: 1 cu 4(prin bobina) 2 cu 5.[attachment=0]buton 3 pozitii..png[/attachment] Link spre comentariu
Vizitator marian_ariciuc Postat Octombrie 13, 2012 Partajează Postat Octombrie 13, 2012 greseli: r1, r2 si r3 sunt 10K... r7 am pus 140 ohmi....ce am trosnit? pic-ul? mi-l recunoaste pickit-ul... Link spre comentariu
briobit Postat Octombrie 13, 2012 Partajează Postat Octombrie 13, 2012 mai verifica o chestie daca releul tau e releu si nu punte redresesoare ca eu acum am gasit si releu si punte ( caut piese pt un montaj) si arata LA FEL numai ca scrie altceva pe ele Link spre comentariu
Vizitator marian_ariciuc Postat Octombrie 13, 2012 Partajează Postat Octombrie 13, 2012 mai verifica o chestie daca releul tau e releu si nu punte redresesoare ca eu acum am gasit si releu si punte ( caut piese pt un montaj) si arata LA FEL numai ca scrie altceva pe eleam cautat pe google ce scrie pe el: primul link zice ca e releu...http://eu.mouser.com/ProductDetail/MEDE ... q7F%252b0Pnu zice daca are dioda interna sua nu... oricum l-am pozitionat bine...cred... Link spre comentariu
maxente Postat Octombrie 13, 2012 Partajează Postat Octombrie 13, 2012 In poza de mai jos am incercuit pinii aia care nu par a fi deloc lipitiIncearca sa refaci toate lipiturile, posibil sa mai fie lipituri ''reci''Ca sa vezi bine lipiturile incearca sa speli bine cablajul cu nitrodiluant sau alcool izopropilic asa cum ti-au zis si userii de mai sus Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum