Vizitator Levybugly Postat Octombrie 15, 2011 Partajează Postat Octombrie 15, 2011 Buna! Sunt incepator in domeniul microcontolerelor si am o intrebare: vreu sa pun in miscare 6 mpp-uri cu un pic16f877A si 6x L297-L298. am facut schema din datasheetul driverilor (legatura dintre ele si diodele) dar nu stiu cum se face legatura intre L297 si pic16f877A si pe urama cu portul serial. daca m-ar putea ajuta cineva cu vreo schema electrica ar fi super.Multumesc! Link spre comentariu
francezu Postat Octombrie 15, 2011 Partajează Postat Octombrie 15, 2011 Nu exista o schema de conectare standard. L297 are intrari TTL, deci poti folosi direct orice pini ai microcontroler-ului care pot fi configurati ca iesiri digitale. Pentru comunicatia seriala iti trebuie in primul rand un convertor de nivele, ex: MAX232. Apoi daca folosesti modulul UART al uC-lui, conectezi convertorul la pinii dedicati ( vezi sectiunea 10.0 din datasheet), sau daca faci soft UART conectezi la orice pini configurati ca intrari/iesiri digitale. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum