Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

pic16f877A L297 L298

Vizitator Levybugly

Postări Recomandate

Vizitator Levybugly

Buna! Sunt incepator in domeniul microcontolerelor si am o intrebare: vreu sa pun in miscare 6 mpp-uri cu un pic16f877A si 6x L297-L298. am facut schema din datasheetul driverilor (legatura dintre ele si diodele) dar nu stiu cum se face legatura intre L297 si pic16f877A si pe urama cu portul serial. daca m-ar putea ajuta cineva cu vreo schema electrica ar fi super.Multumesc!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• francezu

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Nu exista o schema de conectare standard. L297 are intrari TTL, deci poti folosi direct orice pini ai microcontroler-ului care pot fi configurati ca iesiri digitale. Pentru comunicatia seriala iti trebuie in primul rand un convertor de nivele, ex: MAX232. Apoi daca folosesti modulul UART al uC-lui, conectezi convertorul la pinii dedicati ( vezi sectiunea 10.0 din datasheet), sau daca faci soft UART conectezi la orice pini configurati ca intrari/iesiri digitale.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări