florinellll Postat Octombrie 15, 2011 Partajează Postat Octombrie 15, 2011 Va salutCu ce as putea sa inlocuiesc tda1771 baleaj vertical?Doua bucati cumparate ambele contrafacute.Am inlocuit cond-ul si dioda deci nu se defecteaza din aceasta cauzaSa nu mai pierd timp si bani cu ce pot inlocui acest integrat ,chiar daca nu ar fi o varianta pin la pin.Multumesc Link spre comentariu
dan cod Postat Octombrie 15, 2011 Partajează Postat Octombrie 15, 2011 Greu de modificat si nu vad rostul.Cautati o sursa de incredere pentru componente.PT90 e sasiul? Link spre comentariu
florinellll Postat Octombrie 15, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 15, 2011 Se poate defecta si din alta cauza? .Tensiunea de alimentare este buna.O problema ciudata ,tensiunea pe pin 9 ok 24V, insa pe pin 2 este 35--38 V sa fie aici cauza defectarii,o auto oscilatie!!! Link spre comentariu
dan cod Postat Octombrie 15, 2011 Partajează Postat Octombrie 15, 2011 Nu ne-ai spus ce TV este.Daca cumva este PT90 cum am zis eu atunci CD45 duce la defectarea CIului sau contactele imperfecte la pini.Am putea spune mai multe daca am sti tipul Tvului. Link spre comentariu
florinellll Postat Octombrie 19, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 19, 2011 Dupa cum am zis integratele erau "pirat".Am montat unul valid ,functioneaza perfect.Mersi Dan. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum