ggg Postat Noiembrie 20, 2011 Partajează Postat Noiembrie 20, 2011 Arghhhhh...din cauza lu' asta s-a ratat inregistrarea in Cartea Recordurilor http://shop.grantfidelity.com/Grant-Fid ... Phono.html Iar acesta este din alta liga http://www.soundscapeav.com/rogue/zeus.htm Link spre comentariu
adrian_pic Postat Noiembrie 20, 2011 Partajează Postat Noiembrie 20, 2011 lazaroiu mare atentie la banditii ce se ocupa cu marketingul astazi!!! •THD: <1% (1 kHz/1W) Link spre comentariu
ggg Postat Noiembrie 20, 2011 Partajează Postat Noiembrie 20, 2011 Uita-te la linkurile de deasupra . THD<1% si 0.1% Si uite si unul cu "ochii mici" care are o cotatie destul de buna pe piata http://www.tradevv.com/chinasuppliers/m ... ifier.html Link spre comentariu
Depanatoru Postat Noiembrie 20, 2011 Partajează Postat Noiembrie 20, 2011 Aia din linkuri au prostul obicei sa masoare macar distorsiunile , ca la 1W , 0,1W e alta treaba , pe cand voi ati ramas la nivelul simularii ... simularea e un mare vax pentru distorsiuni la tuburi , chiar si la tranzistoare Link spre comentariu
zbodeoc Postat Noiembrie 20, 2011 Partajează Postat Noiembrie 20, 2011 PAi da! si eu l-am parafrazat pe Badea (stilburatul) cind am zis ca folosesc labview si asta-mi ocupa tot timpul... liber... o sa-mi instalez si eu Spice dar stiu ca atunci cind l-am mai incercat (cu ani in urma) trebuia customizat si introdus la parametri pina mi-a venit rau...Apropo de link-urile puse de Lazaroiu, am citit in cartea lui Kevin O'Connor (Principles of power) despre o serie de amplificatoare produse de Morikawa, pe o topologie all-triode diferential cu autotransformator bifilar toroidal, distorsiuni sub 0,01%. Mai multe nu stiu despre asta p[oate gasiti voi ceva...Weekend placut! sau Somn usor!... de la caz la caz... Link spre comentariu
adrian_pic Postat Noiembrie 20, 2011 Partajează Postat Noiembrie 20, 2011 ggg tu totdeauna largesti ringul. Era vorba de SE cu o singura lampa, hai sa zicem maxim PP dar tot cu doua lampi, nu cu lampi puse in paralel. Toata lumea stie ca THD-ul pentru 1W la o lampa este x si pentru 7W este y>>x. Si oricum nu cred ca ampliful ala are chiar: 1% at peak unde Output power: 225 WPC. La difuzoare cati nu sunt pacaliti la specificatiile la difurile de 4ohmi cu: Sensitivity (2.83 V/1m) = 91 dB, in timp ce aceeasi firma la acelasi model dar pe 8 ohmi scrie : Sensitivity (1W/1m) = 88 dB. In link-urile lui lazaroiu nu ma indoiesc ca THD-ul nu ar fi real la 1W, dar in cel pus de tine 1% at peak unde Output power: 225 WPC sigur este o scapare in afara de cazul cand sub "capota" se afla un SS si lampile sunt puse doar asa de ambinata deasupra. Link spre comentariu
ggg Postat Noiembrie 20, 2011 Partajează Postat Noiembrie 20, 2011 ... simularea e un mare vax pentru distorsiuni la tuburi , chiar si la tranzistoareIn conditiile in care 700V * 1A = 150 W (sorry, nu am cum sa o uit pe asta!!!) , intr-adevar simularea unui CAD nu poate fi luata in considerare . Link spre comentariu
Depanatoru Postat Noiembrie 20, 2011 Partajează Postat Noiembrie 20, 2011 ??????????? bati campii baiete Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 20, 2011 Partajează Postat Noiembrie 20, 2011 Acest citat sper să rămînă memorabil ... In general este vorba de cca. 2% pt triode de putere si 1% pt pentode de putere ...In rest fara cuvinte , se pot urmari specificatiile din foile de catalg(clasaA-SE sau ce o mai fi...) ....................................................................................................................................... Se poate urmari subiectul de aici viewtopic.php?f=28&t=96630 pentru a vedea ce inseamna 1000mA la virf download/file.php?id=6866&mode=view PS. Acum ce sa facem ?! daca in simulare GU50-SE "da Pu=18W/0,70% THD".Marea majoritate "sa prins"...,mai putin unii. Link spre comentariu
ggg Postat Noiembrie 20, 2011 Partajează Postat Noiembrie 20, 2011 Si oricum nu cred ca ampliful ala are chiar: 1% at peak unde Output power: 225 WPC. Daca nu crezi, asta este o alta problema . Am stat max. doua minute ca sa gasesc acest amplificator dar mai sunt si altele cu performante asemanatoare . Nu vreau sa largesc nimic . Doar am vrut sa subliniez ca THD de cca. 1% pt o pentoda de putere nu este cu nimic iesit din comun . P.S In privinta difuzoarelor , constructorul indica SPL maxim la o anumite frecventa. Daca intr-adevar doresti sa vezi cum lucreaza un difuzor , te uiti la diagrama . Link spre comentariu
ggg Postat Noiembrie 20, 2011 Partajează Postat Noiembrie 20, 2011 Acest citat sper să rămînă memorabil PS. Acum ce sa facem ?! daca in simulare GU50-SE "da Pu=18W/0,70% THD".Marea majoritate "sa prins"...,mai putin unii. Daca va considerati "majoritate" , chiar nu am nimic impotriva . Link spre comentariu
ggg Postat Noiembrie 20, 2011 Partajează Postat Noiembrie 20, 2011 ??????????? bati campii baieteAcum imi pare rau ca am sters topicul , unde tocmai se pregatea o nou versiune a legii lui Ohm ....Eu bat "campii" in masura in care militez pt respectarea legilor fizicii si a metodelor matematice de aplicare si cuantificare a acestora . Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 20, 2011 Partajează Postat Noiembrie 20, 2011 Sa nu va para rau(chiar am rugat/insistat sa nu se stearga acel topic...) ,am profitat de ocazie si am reluat aici download/file.php?id=6866&mode=view 1000mA la virf ! daca puteti intelege ?! desigur nu o sa puteti... precum se vede !. Asadar "auditoriu" trebuie sa inteleaga ca sustineti practic configuratia gu50-SE ... Pu=18W/0,70% THD. Link spre comentariu
Depanatoru Postat Noiembrie 20, 2011 Partajează Postat Noiembrie 20, 2011 Ca sa simulezi trebuie sa ai minime cunostinte practice si teoretice despre amplificatoarele cu tuburi ... pe care tu ggg nu le ai , de aici ies tampenii si aberatii ca 18W GU50 cu 0,7% distorsiuni si 150W cu 2 bucati EL509 alimentate cu 400V parca ... Link spre comentariu
ggg Postat Noiembrie 20, 2011 Partajează Postat Noiembrie 20, 2011 pe care tu ggg nu le ai , de aici ies tampenii si aberatii ca 18W GU50 cu 0,7% distorsiuniOk.Daca nu le am , atunci va rog sa explicati care este natura producerii fenomenului de distorsiune la un tub ??? Din ce cauza apar aceste distorsiuni ??? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum