imreberes Postat Octombrie 14, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 14, 2011 S-ar putea sa ai dreptate si acum .Exact arata si tuburile mele. Sigla brandului imi este necunoscut Link spre comentariu
Kosmin Postat Octombrie 14, 2011 Partajează Postat Octombrie 14, 2011 Sunt tuburi facute de Melz , Moskova. Nu cred ca are importanta prea mare producatorul lor. Subscriu celor de mai sus, ar fi util sa ajunga in vreun radio mai repede decat intr-un amp SE care ar putea fi depasit de un 6p3s sau gu50. Dar ca sa fiu ontopic uite 2 scheme gasite cu gogu. Aici e si o foaie de catalog atat in rusa cat si "neozeelandeza"... http://frank.pocnet.net/sheets/113/3/30P1S.pdf . Din ce vad pe graficul de functionare in mod tetroda, au testat pana peste 300v desi specificatia Uamax e de 110v, probabil ca merge si mai sus de 110v. Dar repet pare a fi jumatate dintr-un el84, oare merita ? Link spre comentariu
imreberes Postat Octombrie 14, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 14, 2011 V-am spus eu ca nu ma-nteleg bine cu nea gogu Link spre comentariu
Depanatoru Postat Octombrie 14, 2011 Partajează Postat Octombrie 14, 2011 Si ca putere disipata zicea careva pe diyaudio ca ar merge fara probleme dublu , deci ar fi macar ca un EL84 , in principiu nu-i surprinzator comparand anozii , nu stiu G2 Link spre comentariu
kripton Postat Octombrie 24, 2011 Partajează Postat Octombrie 24, 2011 Salut , Pe langa cele aratate de @ < kosmin 227 > , aceste tuburi au o durata de viata de numai 500 ore ( vezi " Catalog de tuburi electronice " , ing. Ana Savescu , ing . Cezar Ionescu , pag . 192-193 , ultimul tub din tabel ) . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum