DarthVader Postat Octombrie 14, 2011 Partajează Postat Octombrie 14, 2011 Buna ziua. Am un router cu 4 porturi LAN, un WAN si antena wireless marca Black Box Econo. Nu scrie pe el nici un model nicaieri. Problema este ca cum fac un pic trafic mai mare pe net (gen youtube) pica instant si nu prea isi revine pana nu-i scot alimentarea si o pun la loc. Am incercat reset, am refacut setarile de 1000 de ori si la fel. Mai am un router similar de la D-link care avea exact aceleasi simptome si dupa un update de firmware merge ca nou. Problema este ca la Black Box Econo nu gasesc absolut nicaieri un firmware. Routerul arata exact ca cel de aici http://images4.okr.ro/auctions.v3/700_7 ... 00_700.jpg Link spre comentariu
DarthVader Postat Octombrie 16, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 16, 2011 Nu stie nimeni nimic? Pe site la black box nu am gasit modelul. Link spre comentariu
LostCell Postat Octombrie 20, 2011 Partajează Postat Octombrie 20, 2011 Ai incercat cu alta alimentare? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum