Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Tv Stassfurt model 1964

tntgarbage

Postări Recomandate

Salut !poate doreste cineva sasiul acestui tv pe lampi (vedeti poza)poate este cineva curios cum se faceau tv-urile acum aproape 50 de ani.nu a avut nici o reparatie. S-a renuntat la el din cauza tubului.doamne, ce lume !din ceea ce se produce azi,ce va mai ramane peste 50 de ani ?stima

post-41516-139829323432_thumb.jpg

post-41516-139829323443_thumb.jpg

post-41516-139829323456_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 14
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• icar

4

• aurel70

4

• Nostalgic

3

• tntgarbage

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Toni Marginean

La cat de bine arata merita sa-i schimbati tubul. Aparatele de altadata erau construite din lemn de esenta, sticla, metal si..... cu mult mult suflet. O simpla privire si-ti "zambeau". Aparatele de acum sunt "reci" simple obiecte.... :jytuiyu

Link spre comentariu
  • 5 luni mai târziu...

rau ati facut. ala e unul din cele mai jmechere televizoare produse vreodata. finut, de oras. la tara nu tinea pentru ca era prea sensibil. cu toate reglajele facute ca la carte + un tuner extern rezulta... o minune. Pacat, mare pacat. am reparat asa ceva cand eram prin clasa a 8-a... prima mea dragoste.

Am si eu un temp 6 si un temp 7 o frumusete de televizoare :da :da :da
Link spre comentariu
  • 9 ani mai târziu...
Acum 5 ore, aurel70 a spus:

Nu ma lasa sa postez la o rezolutie mai buna...poate pe e-mail daca doriti.

Daca aveti un scaner,scanati schema la o rezolutie de 600 si apoi pe un sait de gazduire.

Link spre comentariu

Multumiri tuturor pentru bunavointa. Cu ajutorul   lui @deneinvins, care mi-a trimis niste scanuri excelente, am rezolvat problema.

A fost si o varianta mixta, tranzistori/lampi, finalul audio fiind in acest caz pe PL86. Traful de iesire, pentru aceasta varianta, avea doua infasurari separate, una pe 4 ohm si cealalta pe 8 ohm.

Eu am traful pentru varianta cu PL84.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări