tntgarbage Postat Octombrie 14, 2011 Partajează Postat Octombrie 14, 2011 Salut !poate doreste cineva sasiul acestui tv pe lampi (vedeti poza)poate este cineva curios cum se faceau tv-urile acum aproape 50 de ani.nu a avut nici o reparatie. S-a renuntat la el din cauza tubului.doamne, ce lume !din ceea ce se produce azi,ce va mai ramane peste 50 de ani ?stima Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Octombrie 14, 2011 Partajează Postat Octombrie 14, 2011 La cat de bine arata merita sa-i schimbati tubul. Aparatele de altadata erau construite din lemn de esenta, sticla, metal si..... cu mult mult suflet. O simpla privire si-ti "zambeau". Aparatele de acum sunt "reci" simple obiecte.... Link spre comentariu
Dumitrache_S Postat Aprilie 3, 2012 Partajează Postat Aprilie 3, 2012 rau ati facut. ala e unul din cele mai jmechere televizoare produse vreodata. finut, de oras. la tara nu tinea pentru ca era prea sensibil. cu toate reglajele facute ca la carte + un tuner extern rezulta... o minune. Pacat, mare pacat. am reparat asa ceva cand eram prin clasa a 8-a... prima mea dragoste.Am si eu un temp 6 si un temp 7 o frumusete de televizoare Link spre comentariu
icar Postat Decembrie 1, 2021 Partajează Postat Decembrie 1, 2021 Aveti schema de la acest televizor? Multumiri! Link spre comentariu
Nostalgic Postat Decembrie 1, 2021 Partajează Postat Decembrie 1, 2021 Acum 2 ore, icar a spus: Aveti schema de la acest televizor? Multumiri! Exista pe undeva în arhive , voi căuta si va servesc cu placere. Link spre comentariu
icar Postat Decembrie 2, 2021 Partajează Postat Decembrie 2, 2021 Inca o data multumiri! Link spre comentariu
Nostalgic Postat Decembrie 5, 2021 Partajează Postat Decembrie 5, 2021 Îmi pare rău stimate coleg icar, nu am găsit schema , numai documentație a modulelor. Dacă vă interesează le postez . Link spre comentariu
icar Postat Decembrie 5, 2021 Partajează Postat Decembrie 5, 2021 Nu-i bai. Ma interesa partea de audio, am un traf de iesire si voiam sa vad schema. Multumiri pentru stradanie. Link spre comentariu
aurel70 Postat Decembrie 5, 2021 Partajează Postat Decembrie 5, 2021 @icar, am gasit eu schema TV Stassfurt T205 si ST106, incerc azi sa-i fac o poza si sa o postez. Stima! Link spre comentariu
aurel70 Postat Decembrie 5, 2021 Partajează Postat Decembrie 5, 2021 Salutate tuturor ! Am facut poza schemei, pentru toti care mai au nevoie de ea. Spor! Link spre comentariu
aurel70 Postat Decembrie 5, 2021 Partajează Postat Decembrie 5, 2021 Nu ma lasa sa postez la o rezolutie mai buna...poate pe e-mail daca doriti. Link spre comentariu
Nostalgic Postat Decembrie 5, 2021 Partajează Postat Decembrie 5, 2021 Acum 5 ore, aurel70 a spus: Nu ma lasa sa postez la o rezolutie mai buna...poate pe e-mail daca doriti. Daca aveti un scaner,scanati schema la o rezolutie de 600 si apoi pe un sait de gazduire. Link spre comentariu
aurel70 Postat Decembrie 5, 2021 Partajează Postat Decembrie 5, 2021 Din pacate nu am scanner...dar as putea gasi la munca, daca e cineva doritor de aceasta schema. Colegul adydep a postat partea care il intereeaza pe colegul icar. Link spre comentariu
icar Postat Decembrie 5, 2021 Partajează Postat Decembrie 5, 2021 Multumiri tuturor pentru bunavointa. Cu ajutorul lui @deneinvins, care mi-a trimis niste scanuri excelente, am rezolvat problema. A fost si o varianta mixta, tranzistori/lampi, finalul audio fiind in acest caz pe PL86. Traful de iesire, pentru aceasta varianta, avea doua infasurari separate, una pe 4 ohm si cealalta pe 8 ohm. Eu am traful pentru varianta cu PL84. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum