Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cumpar lampi

yo9hrb

Postări Recomandate

• Răspunsuri 15
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• yo9hrb

7

• adrianc

2

• ALVIN

1

• lorik199

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Multumesc de ajutor. Voi ramane dator pana la sfarsitul vietii tuturor celor care m-au ajutat la vremuri de mare restriste!.In concluzie, cu EF 183 s-a rezolvat. Topicul nu se inchide, ci va continua cu toate tuburile necesare unui FT 200/250/ Tempo One. Deocamdata nu sufar de niciunul (in afara de 6BZ6 rezolvat cu EF183), dar, in viitor.... nu se stie. Deci, lista se gaseste in atasament.Multumesc in avans!

Link spre comentariu
  • 5 săptămâni mai târziu...
Vizitator yo2ltf

si cum merge? nu este echivalent :nas: ai resoclat?am si eu Ft 200 si ma auzi deseori in 80m .daca asculti...petru comenzi in US trebe facuta o lista sa fie mai ieftin transportul ...Cu stima,YO2LTF

Link spre comentariu

N-am resoclat, inca. Dar este o optiune, cand n-ai de ales. Inca nu m-au lasat lampile, dar, preventiv, am facut si o comanda in US pentru lampile care n-au echivalent. In principiu pentru finali si 7360 (sa fie, acolo). Cat despre transport, mi-am gasit un fost coleg de scoala generala, liceu, facultate, care traieste prin Las Vegas si ma ajuta cu un transport ieftin (cand mai vine prin RO). Problema este cu .... 6JS6, care se gaseste destul de greu si pe la ei (pe tubedepot apare ca disponibil, dar, in realitate.... nu e. Poate peste vreo 3 saptamani.)Cat despre activitatea mea in 80m, este minunata dar lipseste cu desavarsire. Din cauza de antena. Am o singura legatura, in YO7, cu un control de toata jena. Spre stiinta, stau la bloc. Antena mea "iradiaza". Ce sa-i faci, daca n-am avut decat sarma de U239 cand am construit antena.... Cuprul era scump.Una peste alta, sunt foarte multumit de transceiverul meu. Poate ne auzim si in banda.73!Silviu.

Link spre comentariu
  • 3 luni mai târziu...
Vizitator titi_2011

AI ATASAT POZELE CU TUBURILE SA NE FACIIN NECAZ!!!! NU ESTE FRUMOS....SI EU CAUT FINALE SI NU AM PRITENI PESTE BALTA....CE PUTEM FACE????AI SOLUTII??? ASTEPT RASPUNS TE ROG...73! :cry:

Link spre comentariu

Daca mai pleaca amicul meu inapoi in USA mai facem o comanda, nu-i bai. Dar dureaza destul de mult de cand le comanzi pana ajung tuburile in Ro. Nu le trimite cu posta pentru ca... sunt lampi. Le aduce el cind vine. La mine a durat 4 luni :da .Daca nu pleaca, mai caut amici prin state, daca este cineva interesat.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări