Dj_Dog Postat Ianuarie 16, 2006 Partajează Postat Ianuarie 16, 2006 ce spl are acest difuzor pt ca sunt mai multe variante si nush care e adevarata http://www.paacoustic.com/Product_Detai ... tID=HP-10W http://www.p-audio.co.uk/products/db_pr ... hp-10w.htm aici este trecut cu 96 db cam dubios de vreme ce si la nexus pe site si la vasile sunt trecute hp10w doar cu 92 de db astept lamuriri Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Ianuarie 17, 2006 Partajează Postat Ianuarie 17, 2006 pai, ia sa vedem, cine le vinde in magazin on-line si le stie mai bine?Eu , deci , daca acolo scrie 92, atunci 92 este :supz: Link spre comentariu
Dj_Dog Postat Ianuarie 17, 2006 Autor Partajează Postat Ianuarie 17, 2006 ok am inteles astadar de unde este diferenta asta ca pe site-ul oficial este 96db?ce se intampla pana ajung la tine hp-urile mai se pierd niste db? :rolleyes: Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Ianuarie 17, 2006 Partajează Postat Ianuarie 17, 2006 vezi pe grafic :smt003 Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Ianuarie 17, 2006 Partajează Postat Ianuarie 17, 2006 mai oameni buni, daca era vorba sa umblati pe net dupa datasheet-uri nu mai incarcam hosting-ul de la site cu pdf-urile cu parametrii difuzoarelor, de ce nu intelegeti ca aceia de aia au fost postati acolo , pt ca reprezinta marfa carte este de vanzare in acel moment. Link spre comentariu
Dj_Dog Postat Ianuarie 17, 2006 Autor Partajează Postat Ianuarie 17, 2006 k man nu trebuia sa te enervezi am intrebat pt ca eram curios si pt ca am auzit ca hp-urile ar veni si cu parametrii custom Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Ianuarie 17, 2006 Partajează Postat Ianuarie 17, 2006 nu m-am enervat dar in fiecare zi se gaseste unul sa intrebe de ce datasheeturile de pe site de la mine sunt diferite fata de nustiuce site pe care l-a gasit pe netda, au existat hp-uri cu parametrii custom, dar au fost doar HP-15W si HP-18W Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum