Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

interfata pentru Power OBD

firis

Postări Recomandate

Stie cineva schema de la interfata pentru acest program (power OBD).....eu am interfata OBD2 dar nu merge, folosesc doar ddt si este cam greoi!!! sau vreo adaptare la aceasta interfata sa mearga si alte programe? MS

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• alfabit

3

• firis

3

Top autori în acest subiect

Nu te contrazic, dar cat timp romanului ii este teama ca-i fur mancarea no sa ma ajute nimeni cu ddt-ul, iar manuale nu gasesc!

Sa stii ca powerOBD nici macar nu merge pe Reno. Daca vrei pentru grupul respectiv lasa-l incolo de powerOBD si studiaza ddt. Ce face asta nici Clip-ul nu stie. Trebuie sa stii pentru ce marca te intereseaza, nu exista soft pentru toate marcile. Specializarea e deja mult prea avansata.Oricum in domeniul asta meseria nu se invata, nici macar nu-ti arata nimeni, inveti, studiezi, stricind si reparind ( de obicei pe masina personala ! ), practica multa si experienta.Stii cum zic vechii meseriasi ( din orice domeniu ) meseria nu se invata, se ... stii tu. :ciuda:
Link spre comentariu

De acord cu tine, dar pana nu fac rost de un calculator de logan nu ma pun sa fac experimente, doar ce-i mai simplu...dar putin ajutor mi-ar prinde bn...

Da, buna idee, un EMS codat sa-l faci sa mearga pe masina ta... Asta e un bun inceput. - un pic cam greu totusi pentru inceput - pentru ca sa faci treaba asta practic nu-ti trebuie nici un fel de tester, decit pentru verificare ( cu ddt )Doar citeva scule obisnuite pentru un electronist sint de ajuns.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări