spyry Postat Octombrie 13, 2011 Partajează Postat Octombrie 13, 2011 Salutare meseriasi .Am o problema cu hidroforul caruia ia sa spart turbina si problema este ca nu stiu unde as putea gasi asa ceva ,pompa este modelul acela cu ejector si diametrul turbinei este de135mm si este din textolit ,hidroforul este model AQUAPRESS 24c58 si are24de litri .Va rog frumos daca detine cineva informatii de unde as putea procura aceasta turbina ,de pe undeva de prin Bucuresti. Link spre comentariu
briobit Postat Octombrie 13, 2011 Partajează Postat Octombrie 13, 2011 poti sa pui o poza ca si eu am spart o chestie in hidrofor incercand sa ajung la o mizerie de rulment si am gasit sa o cumpar separat (30 de ron a fost) macar sa vad cum arata Link spre comentariu
ala micu Postat Octombrie 13, 2011 Partajează Postat Octombrie 13, 2011 am si eu nevoie de o adresa a unui magazin cu piese pentru hidrofor.eventual pe pm,mersi anticipat. Link spre comentariu
blazeu Postat Octombrie 28, 2011 Partajează Postat Octombrie 28, 2011 Eu am cumparat presetupa de la Dedeman (sunt din Moldova)Incercati intai la magazinele "de bricolaj" gen Praktiker; eventual de la ei cautati ateliere de servisare pentru asemenea aparate, unde puteti cumpara piese de schimb. Nu stiu daca se pot gasi alte cai de aprovizionare.Succes! Link spre comentariu
dan-a2 Postat Octombrie 29, 2011 Partajează Postat Octombrie 29, 2011 Eu am cumparat presetupa de la Dedeman (sunt din Moldova)Incercati intai la magazinele "de bricolaj" gen Praktiker; eventual de la ei cautati ateliere de servisare pentru asemenea aparate, unde puteti cumpara piese de schimb. Nu stiu daca se pot gasi alte cai de aprovizionare.Succes!La centrele de service ori iti cere sa-l duci la ei ptr. reparatii ,ori i-ti da piesa dar in pret e inclusa si manopera !! : asa am gasit eu 2 service -uri din Ploiesti ! Link spre comentariu
stefan94stefan Postat Octombrie 29, 2011 Partajează Postat Octombrie 29, 2011 se mai gaseste in piata obor din bucuresti si este din metal aluminiu cred nu din textolit ! asta daca aveti pe cineva in bucuresti este in jur de 40 lei ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum