ywar2 Postat Octombrie 14, 2011 Partajează Postat Octombrie 14, 2011 Daca te hotaraste la clona Pickit2 iti dau adresa de email al unui amic din YO9 care l-a realizat deja si care este foarte multumit de el. Are tot ce trebuie: documentatie, pcb format Sprint Layout, firmware, etc. Am inteles ca impreuna cu un anumit soft ar merge si ATMEGA programate. Eu nu sint interesat inca deoarece cam ce am aici prin casa inca imi este bun. 73!!! Link spre comentariu
dumitru_a Postat Octombrie 14, 2011 Partajează Postat Octombrie 14, 2011 cum v-am vazut pe site-ul dumneavoastra ca sunteti dibaci puteti incerca sa construiti asa ceva ,mi se pare ok simplu si face ceea ce trebuie http://www.micros-designs.com.ar/pickit2-clone-5v3-3v/ Link spre comentariu
Eusebiu Angelescu Postat Octombrie 14, 2011 Partajează Postat Octombrie 14, 2011 cum v-am vazut pe site-ul dumneavoastra ca sunteti dibaci puteti incerca sa construiti asa ceva ,mi se pare ok simplu si face ceea ce trebuie http://www.micros-designs.com.ar/pickit2-clone-5v3-3v/buna ziua....l-am facut si eu si pot sa spun ca sunt foarte multumit ...pana acum n-am avut probleme cu el.PS: De fapt cred ca la rubrica vanzari este cineva care ofera chiar acest programator Link spre comentariu
yo6pir Postat Octombrie 14, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 14, 2011 Multumesc tuturora pentru raspunsurile date pana acuma. Dar trebuie facute unele precizari:-AM dispozitiv de programare AVR. Este format din 4 bucati rezistente intr-o mufa LTP cu 25 pini si e super-simpla si super-OK.- Nu vreau sa construiesc altul decat daca acela este compatibil cu Winpic800, ceea ce am inteles ca nu este posibil, decat daca-l cumpar de la sursa. Multumesc, nu. -Celelalte programatoare expuse nu ma intereseaza daca sunt mai facile, mai rapide, mai bune decat ce am eu pana acuma, daca nu sunt ceea ce caut eu.Nu vreau sa jignesc pe nimeni dar va rog nu postati raspunsuri, altele decat referitoare la subiectul acestui topic. Multumesc. Link spre comentariu
Stefan Postat Octombrie 14, 2011 Partajează Postat Octombrie 14, 2011 simnakovi singurul programator pentru AVR-uri compatibil cu WINPIC800 este GTP-USB totusi daca vrei sa iti faci un programator pe USB iti recomand unul compatibil cu AVR Studio (ex: clone STK500) http://www.damp.ro/fisiere/gtp-usb-pic- ... TJYkg8go6k password: wwwelforum.info Link spre comentariu
XAN77 Postat Octombrie 15, 2011 Partajează Postat Octombrie 15, 2011 ...Nu vreau sa construiesc altul decat daca acela este compatibil cu Winpic800, ceea ce am inteles ca nu este posibil, decat daca-l cumpar de la sursa. Multumesc, nu....păi ai aflat răspunsul la întrebarea ta. Se rezolvă nu se poate. De aceea am încercat să vin cu alternative, pentru că știam imposibilitatea rezolvării a ceeea ce vroiai tu. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum