MifTy Postat Octombrie 12, 2011 Partajează Postat Octombrie 12, 2011 deci, am un încărcător belit de iphone, schemă în comutație, pe care nu prea vreau să-l repar.de fapt, nici proprietarul nu-l vrea reparat, ci conectabil la USB-ul Pc-ului, să-l poată încărca de acolo, și POATE și să facă transfer de date pe/de pe el.personal, nu cred că se poate face transfer de date pe usb, pentru că lipsește unul din pinii de date... dar nu știu nici ce tensiuni trebuie să fie între cei 3 pini... iar căutarea pe google m-a plimbat doar prin scheme de încărcătoare care foloseau toți 4 pinii usb...ceva idei?(încărcătorul e defect, aka 0-0,1 volți între oricare dintre cele 3 fire, și mufa iphone are și ea doar 3 pini existenți în loc de 30...) Link spre comentariu
Mihai85 Postat Octombrie 13, 2011 Partajează Postat Octombrie 13, 2011 de unde lipseste acel pin de la cablu sau din tel? ce iphone este? nu cred ca se merita sa faci improvizatii. se gasesc cabluri si incarcatoare(mai bune sau mai proaste) pe toate drumurile. daca tel are problema cu mufa se poate schimba relativ simplu pt cineva care are habar cat de cat. mufa este pe un flex care se schimba cu totul. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum