Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

decupare portiuni scheme din pdf

petreelectronic

Postări Recomandate

Am observat mai ales la depanatorii care raspund pe forum, bucati decupate din schema pdf convertite in imagini. Va rog sa-mi spuneti si mie cum faceti si cu ce programe.Multumesc.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• petreelectronic

2

• gabiz_ro

1

• gabiferaru

1

• miron1947

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Vizitator vdrapaca

Am observat mai ales la depanatorii care raspund pe forum, bucati decupate din schema pdf convertite in imagini. Va rog sa-mi spuneti si mie cum faceti si cu ce programe.Multumesc.

Pai se aduce pe display portiunea de schema care prezinta interes (Marire + centrare).Apoi se apasa tasta "Print screen";Se deschide un Paint si se da Control + V;Se taie marginile care nu trebuiesc;Se salveaza opera obtinuta :da Bafta!
Link spre comentariu

E bine de stiut,uneori mai facil de folosit.CTRL+AL+SHIFT+PrntScrn (sau ce prescurtare o fi pe tastatura) selecteaza doar fereastra activa din toata imaginea desktop-ului.Restul ramane la fel, Paint> paste > save as.

Link spre comentariu

CTRL+AL+SHIFT+PrntScrn

Pentru copiere fereastra activa e suficient "Alt + Print Screen".Pentru vazut si editat poze (crop, adaugare text etc.) va recomand softuri mult mai bune decat Paint: Irfanview sau FastStone (foarte bun si free).
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări