LUCI Postat Ianuarie 16, 2006 Partajează Postat Ianuarie 16, 2006 deci ma intereseaza cine distribuie daca distribuie difuzoare de la firmele HERTZ ,INFINITI,si in special daca aduce cineva difuzoare AUDIOBAHN.Am nevoie pt un prieten care are nevoie de un subwoofer de masina de 12'' care sa lucreze intr-o cutie de pana la 50-55 litri.El vrea audiobahn deci daca stiti pe cineva care aduce sa imi spuneti si mie. Link spre comentariu
LUCI Postat Ianuarie 16, 2006 Autor Partajează Postat Ianuarie 16, 2006 chiar nu stie nimeni pe cineva care aduce audiobahn in romania Link spre comentariu
LUCI Postat Ianuarie 23, 2006 Autor Partajează Postat Ianuarie 23, 2006 chiar nu stie nimeni de pe forum??? :smt005 Link spre comentariu
LUCI Postat Martie 30, 2006 Autor Partajează Postat Martie 30, 2006 momentan s-a amanat proiectu(am :drinkers: :partyman: bani) Link spre comentariu
Blak Postat Mai 11, 2006 Partajează Postat Mai 11, 2006 Hertz,Audison,etc comercializeaza firma Tottal Motto.... situata la sala palatului..in bucuresti .... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum