pingu95 Postat Octombrie 12, 2011 Partajează Postat Octombrie 12, 2011 Salut chestia aia bombata din mijlocul difuzorului de bass se poate lipi si cu lac de unghii negru? Link spre comentariu
pingu95 Postat Octombrie 12, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 12, 2011 chiar nimeni nu stie? Link spre comentariu
Voltus Postat Octombrie 12, 2011 Partajează Postat Octombrie 12, 2011 Se poate insa nu e prea indicat .Ar fi de preferat o solute mai elastica gen Prenandez . Link spre comentariu
pingu95 Postat Octombrie 12, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 12, 2011 Se poate insa nu e prea indicat .Ar fi de preferat o solute mai elastica gen Prenandez .da dar perlandezul este maro eu vreau o solutie de culoare neagra nu stii ce as putea folosi dar sa fie negru? Link spre comentariu
mircea888 Postat Octombrie 12, 2011 Partajează Postat Octombrie 12, 2011 da dar perlandezul este maro eu vreau o solutie de culoare neagra nu stii ce as putea folosi dar sa fie negru?Ar merge silicon negru, doar ca trebuie tinuta calota presata pana se usuca siliconul (puneti o greutate ceva) pentru nu se lipeste imediat ca prenadezul. Link spre comentariu
zal Postat Octombrie 12, 2011 Partajează Postat Octombrie 12, 2011 Lipeşti cu prenadez şi după ce se usucă corectezi cu o cariocă sau marker negru.Prenadezul se pune puţin, doar spoieşti marginile pe interior ale bumbului. Link spre comentariu
pingu95 Postat Octombrie 12, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 12, 2011 l-am lipit am dat cu oja numai ca nu am avut de culoare neagra si am dat cu o culoare mov deschis ca numai din aia a avut mama si am dat cu un marker negru peste numai ca trebuie sa mai fac rost de unul cu varf mai subtire ca nu am putut sa dau peste tot cu markerul am pus aici http://www.trilulilu.ro/narcis95/728eef3dfe3864 o poza cu difuzorul montat pe incinta dupa ce l-am lipit Link spre comentariu
CBI Postat Octombrie 12, 2011 Partajează Postat Octombrie 12, 2011 daca dadeai cu putin prenadez cum ti-a fost sugerat nu mai arata asa a carpealaprenadezul se usuca galbui,usor trasparent in strat subtire,era la fixoja nu e adeziv si va nu prinde bine carioca pe ea ca are suprafata dura si lucioasa Link spre comentariu
pingu95 Postat Octombrie 12, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 12, 2011 nu am avut , am incercat cu lipici pt camere de biciclete ca din ala aveam la indemana dar nu se lipea asa ca am luat ce aveam am vrut neaparat azi sa il repar nu am mai putut rabda pana maine sa imi cumpar ce trebuia (chestia aia mi-a sarit cand am tinut vreo 30 de minute incontinuu subwooferul la maxim si numai melodii cu bass puternic ) bine ca nu a patit ceva mai grav incinta e facuta de mine (home made) Link spre comentariu
stefanstudio Postat Octombrie 12, 2011 Partajează Postat Octombrie 12, 2011 pai e simplu lipest cu prenandez e cel mai bun apoi daca vrei dai si vopsea neagra dar recomand sa nu mai bine silesti cu atenie sa nu murdaresti pe margine si nu vei fi nevoit sal vopsesti acu am vazut poze nam cuvinte era rau si cu negru dar cu rosu cum sputea si cel de mai sus oja nu e adeziv prenandezul era cel mai bun si se lipea si etans Link spre comentariu
zal Postat Octombrie 12, 2011 Partajează Postat Octombrie 12, 2011 De aia eu sînt leneş şi nu mă grăbesc, ca să am timp să adun tot ce-mi trebuie ptr o lucrare, nu s-o fac de panaramă. Nu mai fiţi răi, roşul ăla e ca să nu se deoache sabufăru. Link spre comentariu
pingu95 Postat Octombrie 12, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 12, 2011 e mov deschis sa stiti oricum cred ca o sa cumpar alt difuzor Link spre comentariu
pingu95 Postat Octombrie 21, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 21, 2011 am incarcat aici http://www.youtube.com/watch?v=9zSQtmUuhp4 un mic filmulet cu subwooferul meu Link spre comentariu
pingu95 Postat Octombrie 21, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 21, 2011 aaa si aici http://www.youtube.com/watch?v=WhobWpEGG7c&NR=1 e tot subwooferul asta cu o lipitura mai veche ca a avut mai multe lipituri (asta e cu silicon transparent) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum