Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

lipire difuzor

pingu95

Postări Recomandate

• Răspunsuri 13
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• pingu95

8

• zal

2

• mircea888

1

• Voltus

1

Top autori în acest subiect

Se poate insa nu e prea indicat .Ar fi de preferat o solute mai elastica gen Prenandez .

da dar perlandezul este maro eu vreau o solutie de culoare neagra nu stii ce as putea folosi dar sa fie negru?
Link spre comentariu

da dar perlandezul este maro eu vreau o solutie de culoare neagra nu stii ce as putea folosi dar sa fie negru?

Ar merge silicon negru, doar ca trebuie tinuta calota presata pana se usuca siliconul (puneti o greutate ceva) pentru nu se lipeste imediat ca prenadezul.
Link spre comentariu

l-am lipit am dat cu oja numai ca nu am avut de culoare neagra si am dat cu o culoare mov deschis ca numai din aia a avut mama si am dat cu un marker negru peste numai ca trebuie sa mai fac rost de unul cu varf mai subtire ca nu am putut sa dau peste tot cu markerul am pus aici http://www.trilulilu.ro/narcis95/728eef3dfe3864 o poza cu difuzorul montat pe incinta dupa ce l-am lipit

Link spre comentariu

daca dadeai cu putin prenadez cum ti-a fost sugerat nu mai arata asa a carpealaprenadezul se usuca galbui,usor trasparent in strat subtire,era la fixoja nu e adeziv si va nu prinde bine carioca pe ea ca are suprafata dura si lucioasa

Link spre comentariu

nu am avut , am incercat cu lipici pt camere de biciclete ca din ala aveam la indemana dar nu se lipea asa ca am luat ce aveam am vrut neaparat azi sa il repar nu am mai putut rabda pana maine sa imi cumpar ce trebuia (chestia aia mi-a sarit cand am tinut vreo 30 de minute incontinuu subwooferul la maxim si numai melodii cu bass puternic :nas: ) bine ca nu a patit ceva mai grav incinta e facuta de mine (home made)

Link spre comentariu

pai e simplu lipest cu prenandez e cel mai bun apoi daca vrei dai si vopsea neagra dar recomand sa nu mai bine silesti cu atenie sa nu murdaresti pe margine si nu vei fi nevoit sal vopsesti :ras: :ras: :ras: :ras: acu am vazut poze nam cuvinte era rau si cu negru dar cu rosu :ras: cum sputea si cel de mai sus oja nu e adeziv prenandezul era cel mai bun si se lipea si etans

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări