Vizitator zanga2 Postat Octombrie 22, 2011 Partajează Postat Octombrie 22, 2011 Dupa ce m-am batut cu o raceala si lipsa de timp am revenit. Am masurat tensiunea la pinul numarul 3 si am constantat ca este 0, indiferent daca injectez semnal (200-600 HZ) direct in pinul 1 sau prin rezistente . Tensiunea la pinul 11 este de 0.58 V, iar la pinul 9 este 7.56 V. M-am mai uitat un pic pe schema si am mai citit inca odata comentariile, se poate ca montajul sa nu functioneze deoarce am folosit un condensator electrolitic pe pozitia lui C3 ?@tycDaca poti si vrei nu ma deranjeaza "deloc" o schema. Link spre comentariu
miron1947 Postat Octombrie 22, 2011 Partajează Postat Octombrie 22, 2011 nu ma deranjeaza "deloc" o schema.Incercati-o pe aceasta. Link spre comentariu
Vizitator pisica matache Postat Octombrie 22, 2011 Partajează Postat Octombrie 22, 2011 Dupa ce m-am batut cu o raceala si lipsa de timp am revenit. Am masurat tensiunea la pinul numarul 3 si am constantat ca este 0, indiferent daca injectez semnal (200-600 HZ) direct in pinul 1 sau prin rezistente . Tensiunea la pinul 11 este de 0.58 V, iar la pinul 9 este 7.56 V. M-am mai uitat un pic pe schema si am mai citit inca odata comentariile, se poate ca montajul sa nu functioneze deoarce am folosit un condensator electrolitic pe pozitia lui C3 ?Pune in locul electroliticului un ceramic;daca nici asa nu merge,masoara amplitudinea semnalului de intrare;trebuie sa fie peste un volt.Pana la urma poti incerca sa folosesti asa cum intentionai,pe post de generator de semnal,un traf si o punte redresoare.Macar asa vei sti sigur amplitudinea semnalului.Schema e prea simpla sa nu functioneze.Decupleaza si C1 de la intrare...poate sunteaza semnalul. Link spre comentariu
Vizitator tyc Postat Octombrie 22, 2011 Partajează Postat Octombrie 22, 2011 [attachment=0]untitled.pdf[/attachment]In serie cu 431 pui releul/tranzistor/optocuplor , masori tensiunea la bornele condensatorului si programezi 431 sa intre in conductie la accea tensiune. Formule de calcul gasesti in datasheet . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum