relucavnic Postat Octombrie 11, 2011 Partajează Postat Octombrie 11, 2011 Salutare va intereb si eu pe cunnoscatori as putea face un amplificator pentru microfon pentru ca atuncea cand micrfonul nu este dat din pc pe 1 mic boost (+20 db) se aude foarte incet iar cand il dau se face microfonie. Link spre comentariu
gabiferaru Postat Octombrie 12, 2011 Partajează Postat Octombrie 12, 2011 Cand ai activat "boost" da mai incet volumul dintr-unul din potentiometre (ori din cel de la boxe ori din cel de la microfon) si nu vei mai face microfonie. Nu ai nevoie de preamplificator, placa de sunet preamplifica suficient. Link spre comentariu
relucavnic Postat Octombrie 12, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 12, 2011 Stiu ca preamplifica dar vereu un preamplificator o schema usoara daca se poate ma pricep cat de cat la electronica asa ca cred ca as reusi sa fac unul. Link spre comentariu
gabiferaru Postat Octombrie 12, 2011 Partajează Postat Octombrie 12, 2011 Uite ce am gasit la o simpla cautare pe google (mic preamp): http://www.google.ro/search?hl=ro&cp=10 ... a=N&tab=wi Un exemplu: http://sound.westhost.com/project13.htm Link spre comentariu
Th3_uN1Qu3 Postat Octombrie 16, 2011 Partajează Postat Octombrie 16, 2011 La schemele alea mai trebuie sa adaugi o rezistenta de 1 mega de la alimentare la borna plus a microfonului adica inainte de condensatorul de intrare, acele capsule sunt microfoane condensator care au nevoie de alimentare. Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 16, 2011 Partajează Postat Octombrie 16, 2011 Se numeste Phantom Power si este tipic intre 1,5V (o baterie) pentru polarizarea microfonului condensator si 48V mixelele cu phantom power. Link spre comentariu
Vizitator nentucupatentu Postat Octombrie 16, 2011 Partajează Postat Octombrie 16, 2011 se comercializa pe vremea "de aur" un kit cu denumirea "Adaptor microfon".cred ca se mai gasea si "dupa..." Link spre comentariu
Th3_uN1Qu3 Postat Octombrie 16, 2011 Partajează Postat Octombrie 16, 2011 @ Leco: Ceea ce e pe placile de baza nu se numeste phantom power. Link spre comentariu
relucavnic Postat Octombrie 17, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 17, 2011 http://www.crownaudio.com/kb/entry/335/ am gasit schema asta dar nu gasesc pe acasa rezistenta de 2.2 k am incercat cu una de 1 k si cu un condensator de 4.7 si o baterie de 1.5 si culmea ca s-a auzit mai tare microfonul. Acuma inreebarea mea este daca pun 5 v si las tot acceasi rezistenta nu o sa intample nik cu placa audio? Daca cineva poate dezvolta acea schema sa nu se inample nik cu placa audio. Link spre comentariu
gabiferaru Postat Octombrie 18, 2011 Partajează Postat Octombrie 18, 2011 Nu se intampla absolut nimic. Condensatorul iti decupleaza tensiunea aplicata astfel incat in placa audio ajunge doar semnalul de la microfon. Link spre comentariu
relucavnic Postat Octombrie 18, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 18, 2011 Ok deci sta am inteles nu se intampla nimic. As mai avea o intrebare am niste boxe de calculator din alea cu 15 lei nu as putea face din statia din ele un amplificator pentru microfon dinamic? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum