Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

amplificare microfon

relucavnic

Postări Recomandate

Salutare va intereb si eu pe cunnoscatori as putea face un amplificator pentru microfon pentru ca atuncea cand micrfonul nu este dat din pc pe 1 mic boost (+20 db) se aude foarte incet iar cand il dau se face microfonie.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• relucavnic

4

• gabiferaru

3

• Th3_uN1Qu3

2

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Cand ai activat "boost" da mai incet volumul dintr-unul din potentiometre (ori din cel de la boxe ori din cel de la microfon) si nu vei mai face microfonie. Nu ai nevoie de preamplificator, placa de sunet preamplifica suficient.

Link spre comentariu

La schemele alea mai trebuie sa adaugi o rezistenta de 1 mega de la alimentare la borna plus a microfonului adica inainte de condensatorul de intrare, acele capsule sunt microfoane condensator care au nevoie de alimentare.

Link spre comentariu
http://www.crownaudio.com/kb/entry/335/ am gasit schema asta dar nu gasesc pe acasa rezistenta de 2.2 k am incercat cu una de 1 k si cu un condensator de 4.7 si o baterie de 1.5 si culmea ca s-a auzit mai tare microfonul. Acuma inreebarea mea este daca pun 5 v si las tot acceasi rezistenta nu o sa intample nik cu placa audio? Daca cineva poate dezvolta acea schema sa nu se inample nik cu placa audio.
Link spre comentariu

Ok deci sta am inteles nu se intampla nimic. As mai avea o intrebare am niste boxe de calculator din alea cu 15 lei nu as putea face din statia din ele un amplificator pentru microfon dinamic?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări