Vizitator Kenny_Texas Postat Octombrie 11, 2011 Partajează Postat Octombrie 11, 2011 Salut Sunt cam bata in ceea ce priveste boxele si am venit aici sa va intreb xD Am avut un sistem Kinetix 2.1 caruia i s-a ars integratul http://www.youmago.ro/object/view/boxe- ... rms/369044 Acum am un Microlab M-111 http://www.microlab.cn/product_detail.a ... classid=70 Ce vreau sa fac...sa pun satelitii de la Kinetix la Microlab. Impedanta e la fel pt fiecare sub de 4 ohmi, satelitii de la Kinetix au 6w si cei de la Micro au 3w. Sub de la Kinetix a avut 20 w si asta micu are 6w. Din ce am intrebat eu pe unde am intrebat, mi-au zis ca ar merge dar satelitii de la Micro au doar medii pe cand cei de la Kinetix au si tweeter. Ce recomandati? Vreau sa le pun pe cele de la Kine pt ca se auzeau excelent fata de plasticele astea. Si sub-ul de la Micro scoate un bass placut. Daca cineva de aici se pricepe...Sub-ul de la Kinetix are integratul ars+un conductor de pe acea placa rupt sau dezlipit(si-a cam bagat tata nasu cu pistolu de lipit xD) si vreau sa recuperez sunetul pe care l-am avut odata(nu am bani sa cumpar alt sistem). Link spre comentariu
alex tm Postat Octombrie 11, 2011 Partajează Postat Octombrie 11, 2011 Daca au aceeasi impedanta si nu o sa tii sistemul la maxim nu o sa ai probleme!Asa am facut eu la sistemul meu 2.1 am pus 2 boxe pe 3 cai in loc de sateliti si nu am probleme! Link spre comentariu
Vizitator andrewww Postat Octombrie 13, 2011 Partajează Postat Octombrie 13, 2011 pune-le fara probleme,iar apoi testeaza cu volumul,vezi pana la ce nivel este sunetul clar si faci tot posibilul sa nu treci peste si totul va fi ok Link spre comentariu
Vizitator Kenny_Texas Postat Octombrie 14, 2011 Partajează Postat Octombrie 14, 2011 Si se vor auzi si tweeterele? Link spre comentariu
alex tm Postat Octombrie 14, 2011 Partajează Postat Octombrie 14, 2011 Daca nu sunt stricate se vor auzi...Important e sa nu bagi distorsiuni in ele. Link spre comentariu
Vizitator Kenny_Texas Postat Octombrie 15, 2011 Partajează Postat Octombrie 15, 2011 Multumesc mult ;D Merg si se aud excelent ^^ Partyyyyyyy Link spre comentariu
stefanstudio Postat Octombrie 15, 2011 Partajează Postat Octombrie 15, 2011 ori ce ai face mai tare nu se va auzi pentru ca amplificatoru din sub tot puterea aia osa o scoata Link spre comentariu
alex tm Postat Octombrie 16, 2011 Partajează Postat Octombrie 16, 2011 Important e sa nu le fortezi(sa nu le dai mai mult decat pot satelitii)in rest vor merge foarte ok!!! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum