Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

cum scap de un virus??

tarzanx

Postări Recomandate

• Răspunsuri 16
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• tarzanx

5

• i0nutzb

3

• bogdanm

2

• LostCell

1

Top autori în acest subiect

Am resetat biosul, am instalat win2k si am pus ca antiv nav2003 si nod32asta fara cablul de retea bagat.Dupa ce am pus reteaua, am scanat si am gasit urmatoarele:win32 small.fbw32.wallzbackdoor.irc.botcurat fisierele temporale si la o juma de ora am din nou plin.Ce sa fie?deja imi vine sa dau cu ciocanu.........Aveti ceva idei?

Link spre comentariu

instaleaza doar win xp cu sp2, zone alarm şi nod32. după aceea bagi reţeaua şi faci update-uri la xp... preferabil să ştergi toate partiţiile.//edit: ai grijă ce programe instalezi şi de unde le iei. pot fi infectate :death:

Link spre comentariu

Eu am o problema ciudata tare: dupa ce stau un timp (destul de indelungat) in retea si pe net mi se inchide calculatorul asa din senin, dar nu instantaneu ci ca si cum l-as opri din windows. A mai patit cineva asa ceva?

Link spre comentariu

Eu am o problema ciudata tare: dupa ce stau un timp (destul de indelungat) in retea si pe net mi se inchide calculatorul asa din senin, dar nu instantaneu ci ca si cum l-as opri din windows. A mai patit cineva asa ceva?

Posibil sa fie infectat kitul !! (desigur daca nu e cel original) Repartitioneaza HDD si dupa aceea formateaza-lEu folosesc Hiren's Boot CD http://homepage.ntlworld.com/hiren.thanki/in caz de nevoie care are o gramada de utilitare pentru acest scop (formatare, partitionare, clonare, etc )TIP. Din firewall blocheaza accesul lui svchost.exe catre afara de tot(asta daca nu ai server web sau ftp de la microsoft) poate te ajuta temporar.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări