tarzanx Postat Ianuarie 16, 2006 Partajează Postat Ianuarie 16, 2006 un vecin s-a procopsit cu virusul W32 RBOT.am reinstalat sistemul si tot nik apare dupa vreo 2-3 restartari.Help ma pls. Link spre comentariu
Vizitator mister_rf Postat Ianuarie 16, 2006 Partajează Postat Ianuarie 16, 2006 Sunt o multime de variante W32.Rbot Uite aici cateva indicatii pentru fiecare din aceste variante: http://www.scanspyware.net/spyware.htm http://labs.paretologic.com/spywarebyname.aspx?letter=W Link spre comentariu
LostCell Postat Ianuarie 16, 2006 Partajează Postat Ianuarie 16, 2006 asta ce iti face?ii cumva ala ce iti restarteaza calculatorul? Link spre comentariu
radue Postat Ianuarie 16, 2006 Partajează Postat Ianuarie 16, 2006 Incearca si la symantec.com ca s-ar putea sa gasesti o unealta de scapare pentru virusul respectiv.Bafta! Link spre comentariu
bogdanm Postat Ianuarie 16, 2006 Partajează Postat Ianuarie 16, 2006 In ce fel ai reinstalat sistemul ? Link spre comentariu
tarzanx Postat Ianuarie 17, 2006 Autor Partajează Postat Ianuarie 17, 2006 am formatat hdd-ul si am pus wim xp pro.nav, nod32, avast fisierele infectate sunt in temp.ce sa mai fac? Link spre comentariu
i0nutzb Postat Ianuarie 17, 2006 Partajează Postat Ianuarie 17, 2006 intri în safe mode şi ştergi temp... http://www.sophos.com/support/disinfection/rbotek.html Link spre comentariu
tarzanx Postat Ianuarie 17, 2006 Autor Partajează Postat Ianuarie 17, 2006 dupa ce curat fisierele din temp in safe mode cand restartez apar din nou si le vede cu virus. Link spre comentariu
ndor Postat Ianuarie 17, 2006 Partajează Postat Ianuarie 17, 2006 Incearca cu HijackThis v1.99.1 dar ai grija cum umbli cu el,sa nu stergi si fisiere de sistem. Link spre comentariu
tarzanx Postat Ianuarie 18, 2006 Autor Partajează Postat Ianuarie 18, 2006 Am resetat biosul, am instalat win2k si am pus ca antiv nav2003 si nod32asta fara cablul de retea bagat.Dupa ce am pus reteaua, am scanat si am gasit urmatoarele:win32 small.fbw32.wallzbackdoor.irc.botcurat fisierele temporale si la o juma de ora am din nou plin.Ce sa fie?deja imi vine sa dau cu ciocanu.........Aveti ceva idei? Link spre comentariu
bogdanm Postat Ianuarie 18, 2006 Partajează Postat Ianuarie 18, 2006 1. firewall (Kerio de exemplu)2. update-uri la Windows la greu. Link spre comentariu
i0nutzb Postat Ianuarie 18, 2006 Partajează Postat Ianuarie 18, 2006 instaleaza doar win xp cu sp2, zone alarm şi nod32. după aceea bagi reţeaua şi faci update-uri la xp... preferabil să ştergi toate partiţiile.//edit: ai grijă ce programe instalezi şi de unde le iei. pot fi infectate :death: Link spre comentariu
Electron Postat Ianuarie 18, 2006 Partajează Postat Ianuarie 18, 2006 Eu am o problema ciudata tare: dupa ce stau un timp (destul de indelungat) in retea si pe net mi se inchide calculatorul asa din senin, dar nu instantaneu ci ca si cum l-as opri din windows. A mai patit cineva asa ceva? Link spre comentariu
Vizitator Navajo Postat Ianuarie 18, 2006 Partajează Postat Ianuarie 18, 2006 Ai luat un virus de pe IRC care iti inchide PC in 30 de sec.Fa-ti o scanare AV on-line. Link spre comentariu
psanyi Postat Ianuarie 18, 2006 Partajează Postat Ianuarie 18, 2006 Eu am o problema ciudata tare: dupa ce stau un timp (destul de indelungat) in retea si pe net mi se inchide calculatorul asa din senin, dar nu instantaneu ci ca si cum l-as opri din windows. A mai patit cineva asa ceva?Posibil sa fie infectat kitul !! (desigur daca nu e cel original) Repartitioneaza HDD si dupa aceea formateaza-lEu folosesc Hiren's Boot CD http://homepage.ntlworld.com/hiren.thanki/in caz de nevoie care are o gramada de utilitare pentru acest scop (formatare, partitionare, clonare, etc )TIP. Din firewall blocheaza accesul lui svchost.exe catre afara de tot(asta daca nu ai server web sau ftp de la microsoft) poate te ajuta temporar. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum