Vizitator emi_69 Postat Octombrie 11, 2011 Partajează Postat Octombrie 11, 2011 salut . am si eu o nelamurire si sper sa pot gasi un raspuns . doresc sa achizitionez o placa de baza care are insa in specificati enuntat faptul ca are conectoare ptr. SATA3 , iar eu am SATA2 .v-as ruga, daca se poate, ceva sfaturi.precizez ca doresc sa achizitionez ACEASTA placa datorita numarului mare de conectoare SATA , 6 la numar . va multumesc anticipat . Link spre comentariu
stefanstudio Postat Octombrie 11, 2011 Partajează Postat Octombrie 11, 2011 din punct de veder al comatibilitatii merge doar ca sata 3 are viteza mai mare ca sata 2 si va merge la viteza hdd ului cu sata 2 daca luati cu sata 3 (NU SUNT 100% SIGUR ASA AM CITIT SI EU ) oricum eu am sata si osa imi iau hdd sata 2 sper sa mearga chiar si la viteza sata1 Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Octombrie 12, 2011 Partajează Postat Octombrie 12, 2011 Buna dimineata ! Da o sa mearga si hdd-u sata2 pe placa de baza care are porturile pe sata3 sigur,pentru ca am avut eu o placa de baza care avea porturile pe sata 3 si i-am pus un hdd-u pe sata 2 merge foarte bine fara nici o problema.Numai ca s-ar putea sa fie viteza de lucru putin mai mica la sata 2 ca la sata 3,dar nu conteaza asa de mult,conteaza foarte mult ca sa mearga.Succes !!! Link spre comentariu
godFather89 Postat Octombrie 12, 2011 Partajează Postat Octombrie 12, 2011 De functionat, functioneaza fara probleme. Daca e HDD normal, nu apare nici o limitare. Doar SSD-urile (unele) pot depasi limitele SATA2. Link spre comentariu
Vizitator emi_69 Postat Octombrie 12, 2011 Partajează Postat Octombrie 12, 2011 Salut . Va multumesc frumos ptr. ajutor . Acum ma pot duce linistit sa cumpar aceasta placa de baza .Cu stima , emi_69 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum