cipriyan123 Postat Noiembrie 2, 2011 Partajează Postat Noiembrie 2, 2011 Am reusit sa fac sursa dar am renuntat la protectia la scurt - am sursa reglabila in plaja 2 - 90 V 12A Nu este prea stabila tensiunea de iesire dar pentru ce am eu nevoie e perfectacum sunt legati tranzistorii suplimentari?iesirea sursei ii ataca in baza? Link spre comentariu
prozorianu Postat Noiembrie 5, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 5, 2011 Tranzistorii finali sunt atacati in baza de TL - sunt alimentati in colectori si din emitori prin rezistente de 0.1 ohm 10W colectez tensiunea de iesire Link spre comentariu
cipriyan123 Postat Noiembrie 6, 2011 Partajează Postat Noiembrie 6, 2011 Tranzistorii finali sunt atacati in baza de TL - sunt alimentati in colectori si din emitori prin rezistente de 0.1 ohm 10W colectez tensiunea de iesirede aia nu stabilizeaza bine tensiunea de iesire in functie de curentul consumat.......v-as recomanda sa incercati un alt mod de a lega tranzistorii finali:atacati de un pnp de putere mica,dupa schema pe care o gasiti in topicul sursei cu lm317.veti vedea ca se schimba mult comportamentul sursei...modificarile sunt minime si se merita incercat.aveti mai jos schema la care ma refer: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum