pingu95 Postat Octombrie 11, 2011 Partajează Postat Octombrie 11, 2011 Salut de asera de fiecare data cand dau restart sau sting pc-ul si il aprind din nou cand imi intra in windows mi se pune cea mai mica rezolutie mai precizez ca am umblat in msconfig si am schimbat niste setari poate am schimbat ceva gresit Link spre comentariu
gabiferaru Postat Octombrie 11, 2011 Partajează Postat Octombrie 11, 2011 Fa un reinstall la driverele placii grafice (eventual cauta pe site la producator ultima versiune de driver). Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Octombrie 11, 2011 Partajează Postat Octombrie 11, 2011 Va salut ! Incercati si aceasta varianta.Daca aveti windows xp,trebuie ca sa taneti apasat pe tasta f8 pana intra in safe mode,dupa ce va aparut safe mode va duceti unde scrie Enable VGA mode si apasati pe enter,dupa care il lasati asa pana se incarca windowsul si vedeti daca este ok rezolutia. Trebuie ca sa fie rezolutie 1024x768.Uitati va adaug si o poza cum arata safe mode. Succes !!! Link spre comentariu
pingu95 Postat Octombrie 11, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 11, 2011 Va salut ! Incercati si aceasta varianta.Daca aveti windows xp,nu am win xp , am vista Link spre comentariu
leoncris Postat Octombrie 11, 2011 Partajează Postat Octombrie 11, 2011 Nu conteaza ce platforma ai . In Safe Mode dai clik pe : Last Known Good Configuration Sau : click dreapta pe desktop / proprietati / settings / reglezi rezolutia optima / apply /ok . Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Octombrie 11, 2011 Partajează Postat Octombrie 11, 2011 nu am win xp , am vistaAtunci va apare asa safe mode al dvs daca aveti win......vista ca in imaginea de mai jos.Trebuie ca sa apasati unde scrie Last Known Good Configuration sau pe Enable low-resolution video (640x480) . Succes !!! Link spre comentariu
gabiz_ro Postat Octombrie 11, 2011 Partajează Postat Octombrie 11, 2011 Mai bine spune ce placa video ai si ce ai dezactivat,ce a ramas activ in msconfig. Link spre comentariu
pingu95 Postat Octombrie 11, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 11, 2011 am dat restore si s-a rezolvat problema Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum