Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

se schimba singura rezolutia la restart

pingu95

Postări Recomandate

Salut de asera de fiecare data cand dau restart sau sting pc-ul si il aprind din nou cand imi intra in windows mi se pune cea mai mica rezolutie mai precizez ca am umblat in msconfig si am schimbat niste setari poate am schimbat ceva gresit

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• pingu95

3

• FLORIN IORDACHE

2

• gabiferaru

1

• leoncris

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Va salut ! Incercati si aceasta varianta.Daca aveti windows xp,trebuie ca sa taneti apasat pe tasta f8 pana intra in safe mode,dupa ce va aparut safe mode va duceti unde scrie Enable VGA mode si apasati pe enter,dupa care il lasati asa pana se incarca windowsul si vedeti daca este ok rezolutia. Trebuie ca sa fie rezolutie 1024x768.Uitati va adaug si o poza cum arata safe mode. :da Succes !!!

Link spre comentariu

Nu conteaza ce platforma ai . In Safe Mode dai clik pe : Last Known Good Configuration

Sau : click dreapta pe desktop / proprietati / settings / reglezi rezolutia optima / apply /ok .

Link spre comentariu

nu am win xp , am vista

Atunci va apare asa safe mode al dvs daca aveti win......vista ca in imaginea de mai jos.

Trebuie ca sa apasati unde scrie Last Known Good Configuration sau pe Enable low-resolution video (640x480) .

Succes !!!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări