preda_virgil65 Postat Octombrie 11, 2011 Partajează Postat Octombrie 11, 2011 buna ziua tuturor .daca poate sa ma ajute si pe mine cineva cu o schema pentru amplificator technics su8055k. dupa schimbarea finalelor nu ajunge sunetul la intrarea acestora. problema se pare ca este in jurul tranzistoarelor duble a798. multumesc . Link spre comentariu
liviu Postat Octombrie 11, 2011 Partajează Postat Octombrie 11, 2011 Ce tip de finali detine amplificatorul( bipolari ,darlington , mosfet).Masoara tensiunea in baza tranzistoarelor finale ( vezi daca ai 0,6v in cazul tranzistoarelor bipolare sau 1,2v in cazul tranzistoarelor darlington)Da mai multe detalii , fa o poza ceva.Schema se gaseste dar trebuie cumparata. Link spre comentariu
remus68 Postat Octombrie 11, 2011 Partajează Postat Octombrie 11, 2011 Schema o poti descarca de aici http://elektrotanya.com/technics_su-805 ... nload.html Link spre comentariu
preda_virgil65 Postat Octombrie 11, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 11, 2011 multumesc mult domnule remus68..asta este schema Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 15, 2014 Partajează Postat Noiembrie 15, 2014 Salut, am primit la reparat acest amp. Cineva a schimbat un integrat final dar nu a abservat ca este intrerupta o sectiune din rez dubla de 0,33 ohm. Am pus pe spate 2 rez de 0,33/3w , am 0V pe iesire dar pe rez am 0,5mV fata de 25mV la etajul fara interventie. Clientul a adus inca un integrat comandat vad in Germania dar este marcat diferit fata de original. Adica asta in loc de Pe boxa, la cat sa nu deranjez vecini, ambele canale par egale. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum