Vizitator trustbogdan Postat Octombrie 10, 2011 Partajează Postat Octombrie 10, 2011 Salut. Detin un robot modular programabil MA-VIN ER-6 (ATMEGA64L Microcontroller) si vreau sa-l fac sa raspunda la comenzile unei telecomenzi. Robotul poate dispune si de telecomanda , dar e doar optional. Receptorul IR il detin, deci imi ramane sa fac o telecomanda functionabila pentru acel receptor. Problema e ca nu ma pricep , is la inceput in asa ceva, si nu stiu cu ce sa incep. Ce telecomanda imi trebuie? Cum il fac "compatibil" cu receptorul meu? As avea nevoie de ajutorul vostru. Multumesc. Am cautat in biblioteci si am gasit urmatoarele: // Remocon #define IRRxPORT PINF //#define IR_RX_PIN 7 #define IRTxPIN PINF #define IRTxPORT PORTF //#define IR_TX_PIN 7 unsigned char IR_RX_PIN; unsigned char IR_TX_PIN; // si urmatoarele define-uri #define RE_FRONT_KEY 0x02 #define RE_REAR_KEY 0x10 #define RE_RIGHT_KEY 0x20 #define RE_LEFT_KEY 0x08 #define RE_STOP_KEY 0xa0 #define RE_SEND_KEY 0x81 #define RE_EXIT_KEY 0x82 #define RE_SET_KEY 0x84 #define RE_SOUND_KEY 0x88 #define RE_GAME_KEY 0x90 #define RE_L_KEY 0x01 #define RE_R_KEY 0x04 #define RE_CUSTOMSET_KEY (0xa0|0x84) #define CUSTOMSET (0xa0|0x84) Atasez mai jos si bibliotecile intregi. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum