stefanstudio Postat Octombrie 10, 2011 Partajează Postat Octombrie 10, 2011 de aproximativ 4 ani am inceput a combina electronica cu muzica si vroiam sa va arat ce a iesit,si sa va intreb ce parere aveti poate si ceva sfaturi dela cei cu experienta mai mare.. :band http://www.youtube.com/user/EXTREMEDJ777 Link spre comentariu
stefanstudio Postat Octombrie 10, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 10, 2011 hai cu opiniile e adevarat ca nus extreordinare dar nici made in virtual dj Link spre comentariu
stefanstudio Postat Octombrie 10, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 10, 2011 hai curaj !!!! nu musc daca ma criticati Link spre comentariu
liviu Postat Octombrie 11, 2011 Partajează Postat Octombrie 11, 2011 ma jucam si eu pe la 16 ani cu mixuri (in perioada acea foloseam 2 deckuri).mixuriile tale mi se par simpliste , usor de facut mixuri pe acea muzica.incearca sa combini mai multe stiluri si sa schimbi si ritmul , ca altfel devine plictisitor. Link spre comentariu
stefanstudio Postat Octombrie 11, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 11, 2011 a venit si prima parere tu vrei sa fac seturi ? adica sa mixez in continuu 1 2 3 ore ? pai asa sigur schimb stilu si evident si ritmu asta fac la diverse petreceri botezuri etc tot ceva simplist dar alea am incercat sa fac ceva mai complicat asta pentru ca nu sunt facute live astfel daca nu imi iesea din prima o luam dela capat si nici odata nu mia iesit asa ceva din prima par simple dar daca de gandesti ca am zapacit cue hot la prima melodie e adevarat nu pare a fi schimbat acolo prea multe dar nu e asa dupaia miam dat seama ca puteam sa fac acelas lucru in alt mod dar mai simplu Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum