Vizitator gabymh2007 Postat Octombrie 10, 2011 Partajează Postat Octombrie 10, 2011 Am cumparat de la un prieten un scuter fabricat de first bike, motorul merge perfect in schim instalatia electrica e facuta praf nu am nici o idee cum ar trebui sa fie, deci daca aprind farul lumina e foarte slaba daca apas manerul de la frana farul se aprinde mai tare daca dau semnalizare farul merge normal, am inteles de la mai multi prieteni ca nu are masa pe undeva dar care fir este pentru masa ? sau ce ar trebui sa mai fac eu ? As dori daca se poate o schema a instalatiei electrice sau vreo poza ceva care sa ma ajute sa fac ce trebuie sa am lumini bune. Mentionez ca bateria e foarte buna, are undeva in fata un releu lam schimbat si pe ala si tot la fel. Va rog ajutatima si pe mine ca nu as vrea sa mai cumpar si instalatia ca apoi sa cred ca e din altceva. Multumesc anticipat. Link spre comentariu
Vizitator gabymh2007 Postat Octombrie 12, 2011 Partajează Postat Octombrie 12, 2011 Chiar nu poate nimeni sa ma ajute cu o informatie ? Link spre comentariu
miron1947 Postat Octombrie 12, 2011 Partajează Postat Octombrie 12, 2011 dar care fir este pentru masaCautati un fir/fire cu papuc rotund, prins cu surub la cadru, chiar langa/in lampa. Link spre comentariu
cosmindaniel Postat Octombrie 15, 2014 Partajează Postat Octombrie 15, 2014 Salut, cine ma poate ajuta si pe mine cu o schema de FirstBike CityFlex? Din fabrica nu are baterie si as fi vrut sa-i pun pe baterie cum s-ar putea face acest lucru? Multumesc Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum