Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Schema instalatie scuter first bike

Vizitator gabymh2007

Postări Recomandate

Vizitator gabymh2007

Am cumparat de la un prieten un scuter fabricat de first bike, motorul merge perfect in schim instalatia electrica e facuta praf nu am nici o idee cum ar trebui sa fie, deci daca aprind farul lumina e foarte slaba daca apas manerul de la frana farul se aprinde mai tare daca dau semnalizare farul merge normal, am inteles de la mai multi prieteni ca nu are masa pe undeva dar care fir este pentru masa ? sau ce ar trebui sa mai fac eu ? As dori daca se poate o schema a instalatiei electrice sau vreo poza ceva care sa ma ajute sa fac ce trebuie sa am lumini bune. Mentionez ca bateria e foarte buna, are undeva in fata un releu lam schimbat si pe ala si tot la fel. Va rog ajutatima si pe mine ca nu as vrea sa mai cumpar si instalatia ca apoi sa cred ca e din altceva. Multumesc anticipat.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• miron1947

1

• cosmindaniel

1

Top autori în acest subiect

• 3 ani mai târziu...

Salut, cine ma poate ajuta si pe mine cu o schema de FirstBike CityFlex? Din fabrica nu are baterie si as fi vrut sa-i pun pe baterie cum s-ar putea face acest lucru?

Multumesc

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări