Vizitator selwe Postat Octombrie 9, 2011 Partajează Postat Octombrie 9, 2011 Salutare tuturor!E primul meu post pe acest site si apelez cu icredere pentru ca din cate am remarcat sunt multi pe aici care se pricep cu adevarat.Am tot cautat, m-am tot invartit si chiar nu am reusit sa gasesc o scheme completa pentru un sistem audio 2.1 de putere.Avand la dispozitie modulele din imaginea de mai jos, indraznesc sa va cer cateva sfaturi.- la semnul marcat cu rosu 1! banuiesc ca nu este nicio problema daca nu conectez nimic pe iesirile de bass (da, era mai comod sa pun aici un sumator, dar nu gasesc niciunde un kit, si sa il fac eu nu doresc)- la semnul marcat cu rosu 2! banuiesc ca trebuie sa pun un rezistor cu o impedanta egala cu cea a difuzorului care ar fi venit acolo (in cazul meu 4 sau 8 ohm). Daca intr-adevar, trebuie montata o rezistenta ca sarcina, ce putere ar trebui sa suporte aceasta (raportat la puterea amplificatorului) ?Daca aveti alte scheme care sa duca la acelasi rezultat (in eventualitatea ca schema mea bloc e corecta), adica un semnal de intrare stereo amplificat si redat intr-un subwoofer (care sa redea basul de pe ambele canale) + 2 Sateliti (cate unul pentru fiecare canal si care sa contina doar difuzor de medii si de inalte)...Va multumesc anticipat! Link spre comentariu
Vizitator selwe Postat Octombrie 9, 2011 Partajează Postat Octombrie 9, 2011 Asta ar fi varianta pe care as merge eu:Da, arata mai bine, doar ca raman de proiectat cele doua filtre trece-sus (350Hz +).Ma gandeam daca se preteaza un filtru 2.1 (asemanator celui de aici http://www.telecomenzi.ro/forum/viewtop ... 9918e94a47) montat dupa corectorul de ton (cu rol si de preamplificator). Acum nu stiu cat de "hi-fi" este un astfel de filtru. Ar fi cea mai eleganta rezolvare dupa parerea mea. Ce sfaturi mi-ati putea da cu privire la constructia acestui filtru 2.1? Ce alte variante de astfel de filtre 2.1 mai sunt? Link spre comentariu
Vizitator selwe Postat Octombrie 10, 2011 Partajează Postat Octombrie 10, 2011 Mai intai, lamureste-ne cu ceva: dispui de vreun modul din cele prezentate de tine in poze?Macar de modulele de amplificare, dispui de vreunul din ele?inca nu, dar vreau un 2.1, si, studiind online ofertele de kit-uri aceea este schema la care am ajuns. ideea este ca vreau toate modulele de-a gata, nu am echipamente ca sa le execut asa cum trebuie.Ceva mai tarziu am vazut ca domnul sorteh are o oferta foarte buna, cu siguranta voi apela la serviciile dumnealui (daca binevoiestesa-mi vanda cateva echipamente).cred ca cel mai bine ar fi sa ma adresez chiar dumnealui si sa-l rog sa-mi prezinte o solutie/oferta. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum