Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

modulator auto

Vizitator mendoiu

Postări Recomandate

Vizitator mendoiu

Am un modulator auto putin defect adica i sa rupt varful de la stecher si nu il mai pot folosi in masina as putea sa fac um mp3 din el?Stecherul ce intra in priza l-am anulat asa ca a ramas doar doua fire la alimentare as vrea sa ii conectez stik-ul si sunetul sa imi fie trimis la mufa jack 3.5 ce o are Credeti ca se poate face?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• cristi71

2

• dan cod

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Mufa jack la cele mai multe este intrare nu iesire.Binenteles ca se gaseste in el semnal audio dar trebuie cautat.Si peobkema cu mufa se poate rezolva doar sunt pe piata mufe tata de bricheta si te legi cu firele la ea.

Link spre comentariu

Mufa jack la cele mai multe este intrare nu iesire.Binenteles ca se gaseste in el semnal audio dar trebuie cautat.Si peobkema cu mufa se poate rezolva doar sunt pe piata mufe tata de bricheta si te legi cu firele la ea.

eu am montat citeva si toate erau iesire ( luate din doraly) si la masina mea e la fel. am iesire audio pe mufa jack. acum se poate si altfel cum a zis colegul Dan, trebuie verificat. succes.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări