Vizitator mendoiu Postat Octombrie 9, 2011 Partajează Postat Octombrie 9, 2011 Am un modulator auto putin defect adica i sa rupt varful de la stecher si nu il mai pot folosi in masina as putea sa fac um mp3 din el?Stecherul ce intra in priza l-am anulat asa ca a ramas doar doua fire la alimentare as vrea sa ii conectez stik-ul si sunetul sa imi fie trimis la mufa jack 3.5 ce o are Credeti ca se poate face? Link spre comentariu
cristi71 Postat Octombrie 9, 2011 Partajează Postat Octombrie 9, 2011 pai deja aveti semnal audio la mufa jack a modulatorului.de acolo trebuie luat si injectat intr un amplificator(de regula casetofonul masinii.) Link spre comentariu
dan cod Postat Octombrie 10, 2011 Partajează Postat Octombrie 10, 2011 Mufa jack la cele mai multe este intrare nu iesire.Binenteles ca se gaseste in el semnal audio dar trebuie cautat.Si peobkema cu mufa se poate rezolva doar sunt pe piata mufe tata de bricheta si te legi cu firele la ea. Link spre comentariu
cristi71 Postat Octombrie 10, 2011 Partajează Postat Octombrie 10, 2011 Mufa jack la cele mai multe este intrare nu iesire.Binenteles ca se gaseste in el semnal audio dar trebuie cautat.Si peobkema cu mufa se poate rezolva doar sunt pe piata mufe tata de bricheta si te legi cu firele la ea.eu am montat citeva si toate erau iesire ( luate din doraly) si la masina mea e la fel. am iesire audio pe mufa jack. acum se poate si altfel cum a zis colegul Dan, trebuie verificat. succes. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum