Marele Savant Postat Octombrie 9, 2011 Partajează Postat Octombrie 9, 2011 Sint asa de putine articole in presa nationala despre radioamatori, incit desi nu sufera de prea multa rigurozitate, va semnalez acest articol aparut in Adevarul: http://www.adevarul.ro/locale/resita/Re ... 43288.html Link spre comentariu
lorik199 Postat Octombrie 9, 2011 Partajează Postat Octombrie 9, 2011 care îi permite să fie unic în Caraș-Severin, dar și în zona de vestSa fim seriosi, cine citeste acel articol (necunoscator in domeniu) zice ca suntem 10-20 radioamatori in toata tara, mai rari ca florile de coltCel care a scris articolul e afon in domeniu si pe langa asta nu s-a documentat inainteDomnul Florentin Şest are indicativul YO2LIQ (dupa o scurta cautare cu google)Numai o parte din radioamatorii din zona, inscrisi la radioclubul YO2KCB din care face parte si dl. Florentin se pot regasi aici, deci nu e chiar singurulhttp://www.yo2kcb.ro/membrii.html Link spre comentariu
Flor Postat Octombrie 10, 2011 Partajează Postat Octombrie 10, 2011 Pt mine statia interplanetara e ceva care este intre 2 sau mai multe planete.Asa ca simpla exprimare "a reușit să vorbească cu cosmonauţii de pe staţia interplanetară Mir" mi-a dovedit adanca documentare precum si cultura ziaristului.. Link spre comentariu
yo9hnf Postat Octombrie 10, 2011 Partajează Postat Octombrie 10, 2011 Se pare ca adevarul numai articole bune are : "Mașinile produse de Rusia comunistă la începutul anilor 1900 fac furori pe drumurile Reșiței" - povestea este despre un mosulica cu un Moskvici din '70 Link spre comentariu
Spitfire Postat Octombrie 10, 2011 Partajează Postat Octombrie 10, 2011 Eu nu inteleg, redactia unui ziar care are tiraj de zeci de mii de exemplare zilnic, deci ruleaza niste sume deloc simbolice, chiar nu-si permite sa angajeze un consultant stiintific care sa traga de maneca ziaristii analfabeti tehnico-stiintific?! In ziare arhicunoscute, am intalnit expresii aberante gen "LED cu vapori de mercur", "putere de 20 miliamperi", "a fost inventata bateria de telefon cu capacitatea de un amper-ora care se incarca in 2-3 secunde"(deci incarcatorul va trebui sa furnizeze peste 1000 de amperi...). Link spre comentariu
cristi71 Postat Octombrie 10, 2011 Partajează Postat Octombrie 10, 2011 acest lucru e valabil pt toti romanii. fie ca au o bodega la coltul blocului si 4 clase,fie ca au un centru de fier vechi, sau cine stie ce afaceri de 2 bani toti au aceeasi impresie: ca stiinta lucreaza in folosul lor sa inventeze toate aberatiile ce le trec prin minte. in timp ce oameni cu pregatire, adevarate somitati muncesc pe 6-7 mil pe luna ,nea marian de la colt,cu magazinul alimentar castiga de 20 de ori pe atit si e tareee nemultumit ca se inarca telefonul(ultima generatie ..ca deh merita omul ) prea incet si ceilalti de care aminteam numai inventeaza odata incaratorul minune la un pret derizoriu. dupa cum vad s-au molipsit si ziaristii..asta e Romania..si daca n-am emigrat pina acum trebuie sa ne obisnuim cu asta. Link spre comentariu
yo9gcc Postat Octombrie 10, 2011 Partajează Postat Octombrie 10, 2011 Se poate ca articolul sa fie mai vechi si a fost scos acum de la naftalina fiindca nu mai aveau ce scrie.Parca nu imi vine sa cred ca un reporter vine sa faca un reportaj fara aparat foto la el si primeste o poza de la cel intervievat care bineinteles nu este recenta.Poza vad ca este destul de veche, chiar avea aparatura HM iar acum pe QRZ.COM este mult mai dotat Link spre comentariu
Flor Postat Octombrie 10, 2011 Partajează Postat Octombrie 10, 2011 Hai sa fiu rau. "Jurnalistul" o fi unul dintre aia care nu a luat bacul... Link spre comentariu
+_Florin_+ Postat Octombrie 10, 2011 Partajează Postat Octombrie 10, 2011 Nu va mai mirati atat, in ziua de azi toti "desteptii" devin ziaristi/reporteri si scriu articole. Avem si ziaristi care-si merita numele, dar din pacate se pot numara pe degete. Mi-a placut faza cu frecventele "ultra si scurte" Link spre comentariu
yo9gcc Postat Octombrie 10, 2011 Partajează Postat Octombrie 10, 2011 Mi-a placut faza cu frecventele "ultra si scurte" Cred ca nu a mai inteles nici el despre ce este vorba cand a ascultat inregistrarea interviului.Imi aduc aminte de o intamplare cand a venit o persoana la mine sa ii scriu si lui un CV la calculator si cand l-am intrebat cum il cheama a spus IONESCU SI MARIN eu bineinteles sa fac o gluma am inceput sa scrie exact cum a spus el, IONESCU SI POPESCU la care el disperat fara SI fara SI si eu serios , chiar fara SI ?? si sa nu spun toata poveste ca incep sa cred ca el a fost reporterul cu pricina, ca nu prea mai l-am vazut demult pe aici prin zona. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum