Vizitator al3c5_04 Postat Octombrie 9, 2011 Partajează Postat Octombrie 9, 2011 Salut! Sunt anul 4 la Electronica si anul acesta voi sustine proiectul de licenta,si pana la sfarsitul lunii octombrie trebuie sa vin cu tema de proiect. As vrea sa fac un proiect pe baza unei placi Arduino. Intrebarea mea este daca placa Arduino Uno este destul de buna pentru proiect sau trebuie sa ma orientez spre una mai scumpa? Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Octombrie 9, 2011 Administratori Partajează Postat Octombrie 9, 2011 Un Arduino si un soft amarat pentru el consideri ca este un proiect satisfacator pentru licenta ? Nu stiu care sunt cererile la voi acolo la scoala dar daca se accepta asa ceva e vai si amar de capul nostru Link spre comentariu
Vizitator al3c5_04 Postat Octombrie 9, 2011 Partajează Postat Octombrie 9, 2011 Nu am zis ca asta ne cere la facultate. Am intrebat pentru ca nu am lucrat pana acum cu placi programabile si anul acesta nu ne ofera o lista cu teme pentru licenta. Deci nu e buna, asta puteai sa spui,nu sa ma iei peste picior. Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Octombrie 9, 2011 Administratori Partajează Postat Octombrie 9, 2011 daca te prezinti cu arduino nu e bine, e chiar naspapoti sa faci altceva, folosesti botloaderul de arduino dar faci placa ta personalizata ca sa nu se prinda aia ce este Link spre comentariu
one Postat Noiembrie 18, 2011 Partajează Postat Noiembrie 18, 2011 Cunosc o persoana care pentru proiectul de licenta a "facut" un microfon cu emitator.Mai precis, a cumparat din targ un microfon ieftin pentru karaoke si l-a prezentat ca fiind facut de el.Inutil sa va spun ca acea persoana in acest moment este inginer!De aceea un proiect cu Arduino ar fi deja un pas inainte Link spre comentariu
Vizitator al3c5_04 Postat Noiembrie 28, 2011 Partajează Postat Noiembrie 28, 2011 Nu vreau sa folosesc doar placa in sine. Vreau sa fac un robot(line follower),ce contine pe langa Arduino uno si alte componente(Shield,motoare,roti,etc). La asta m-am referit cand am intrebat daca se merita sa cumpar placa. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum