Vizitator bankarul Postat Octombrie 8, 2011 Partajează Postat Octombrie 8, 2011 Buna seara tuturor. Am luat un laptop recent dar nu-mi mergea touchpad-ul si am dat tastatura jos ca m-am gandit ca poate e scoasa mufa aceea. Cand m-am uitat am vazut ca nu mai era aproape deloc mufa prinsa, Mai era prinsa decat intr-un contact. Mufa este de tipul acela ca in poza, inconjurat cu rosu, adica de se ridica o clemuta . Pinii erau ca aceeia din partea inconjurata cu albastru. Toate bune pana aici, doar ca acei pini nu au ramas pe placa de baza, pe placa de baza fiind doar fludorul de la ei..nici asta nu cred ca este o problema, singura problema cred ca ar fii ca acolo la fludorul ramas de la pini este unul lipsa, adica nu a ramas nici fludor pe placa de baza. Se mai poate prinde alta mufa pe placa de baza? Va multumesc anticipat pentru interesul acordat. Link spre comentariu
idm_luci Postat Octombrie 8, 2011 Partajează Postat Octombrie 8, 2011 fa si tu o poza clara exact pe zona pinilor sa vedem despre ce e vorba. Link spre comentariu
Vizitator bankarul Postat Octombrie 8, 2011 Partajează Postat Octombrie 8, 2011 Piesa de este in VERDE o aveam si in MOV. In MOV sunt 16 contacte dintre care al 15-lea este rupt, acela mai inchis la culoare... Sper ca se intelege in poza. Link spre comentariu
Spitfire Postat Octombrie 9, 2011 Partajează Postat Octombrie 9, 2011 Faceti-i legatura cu o sarmulita, de la pastila aceea la pinul conectorului. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum